Senayyalcin Matmazel_ Geçen gün sıkılıp bir gece de Bir başkadır’ı bitirdim sardı beni bi bak istersen ya da daha eğlenceli emily in Paris var aşırı sarıyor oda :)
Aselminaaa Matmazel_ better than us cok guzel bir dizi gelecege yonelik bir dizi dunyamiz bir 20 30 yil sonra boyle olucak diyorum izlemeni tavsiye ederim
2626262782ayse Matmazel_ gözlerinln ardında ,blacklist, black mirror,time trevelers bunlar bayıldıklarım outlandera başladım
tgbktszdmr Matmazel_ Lupın çok sardı bizi hem eğlenceli hem sürükleyici. 2. Sezonu merakla bekliyoruz eşimle 😍
Matmazel_ Senayyalcin Evet yA onu izledim 😅 gerçekten güzel :) şuan gözlerinin ardında diye bişeye başladım 3 bölüm oldu. Gitmiyor 😅
egesmom Matmazel_ son bölümünü izleyin mutlaka bırakmadan inanamayacaksınız gözlerinin ardında için diyorum
Serrax Matmazel_ dün başlayıp bugn bitirdim gözlerinin ardındayı,mutlaka devam et sonu çok ilginç ve ürpertici.
Fatmazel Matmazel_ başlarda gitmiyor evet gereksiz uzatmışlar ama kesinlikle izle derim sürpriz sonlu güzel bi mini dizi ….😊
Dilek94- Bugün Netflix te Trendeki kız isimli bir film izledim ve o kadar akıcı,merak uyandırıcıydı ki tavsiye ederim :)
Matmazel_ 2626262782ayse bu black mirrordaki hay sahnesi varya ilk bölümde hep öyle gidecek diye izlemeyi bıraktım dün bir bölümden sonra ilerisi güzel mi nasıl :)
Serpil-3 Matmazel_ valla ben biraz macera biraz kurgu aksiyonlu filmler seviyorum herkesin tarzı farklı şu an VİS aVİS izliyorum 😂muhteşem bi dizi daha önce preson break izledim çok güzeldi favorim oldu şimdilik bunlar tam zamanlı izlersen iki hafta idare eder
Ayse2011 babyandmommy nerdeyse çok dizi izledim herkes dark dedi diye başladm kız ben her bölümü izlemek için açtıgımda uyuya kalıyorum bayıyor beni tam heyecanlı yeri geliyor uykum geliyor 😂 nerdeyse dizi biticek ama ben hala bişey çözemedim diziden 😂😂😂
eda2242 Matmazel_ sherlock holmes dizisini izle muhakkak netflixten izliyoruz bizde eşimle çok güzel bir dizi olayları onunla beraber çözmeye çalışıyoruz 😂 güzel sarıyor
Bal00 Matmazel_ you - blacklist - Quentin of the south - the witcher - cursed - anne with an e - shannara - la cafe de papel bunlar severek izlediğim ve devamını beklediklerim ♥️