idiloska Neshe08 bu genetik işte, anne bulantı yaşamadıysa kızı da yaşamıyor. Benim annem iki gebeliğinde de felaketmiş, ben bulantıdan mahvolmuştum.
Neshe08 idiloska bencede öyle canım allah yardımcın olsun zordur tahmın edebılıyorum zaman gectıkce azalıyormuş ole dıyolar umarım senınkıde geçer
BuTuKu idiloska ananem de hic bulanti olmamış, annem 3 ay bulanmış benimde 2 Ay bitti umarim son aydır diye dua ediyorum ananeme çekmedim bari anneme çekeyim diye 🤭
idiloska Sultan94 annede çatlak varsa kızında da olabiliyor mesela, çatlağı olan tüm arkadaşlarımın annelerinde de çatlak olmuş. Kız anneye çekiyor sanırım.
PurpleTail Sultan94 bizde tutmadı.Annem hem ben de hem erkek kardeşimde bulantıdan ölmüş, tuvaletten başımı kaldıramazdım diyor.Ama ben şuan 11.haftadayım hiiç mide bulantısı yaşamadım ☺️Demekki genetik de değil
BuTuKu 2prensesannesi1 prilam verdi doktor gece yatmadan 2 tane ic dedi fakat gece içsem sabah hic bir etkisi kalmıyor bende sabah kalkınca içiyorum fakat öğleden sonraya geçiyor etkisi tekrar gidicem bakalim umarim baska ilac verir de gecer bir an önce
2prensesannesi1 BuTuKu bana iyi geliyor prospektüsünde yazıyor canım gece 2 tane iç sabahta 1 tane yine içebilrsin
idiloska Neshe08 çok sağolun çok şükür o günler geride kaldı, ilaç kullandım sonra bıraktım, çok şükür sıfır bulantı. Allah yaşayana şifa versin inşallah.
Sultan94 idiloska onu bilmiyorum canım ama bu dediğine katılıyorum adet sancısı bile benziyo kız ve annenin👩❤️👩
Serpil-3 Sultan94 bende tuttu valla kızımda neredeyse ilk 6ay kustum ve bulantı çoktu ikinci oğlandı hiç kusmadım bulantı bile olmadı şimdi buda oğlan aynı yani bu kişiye göre değişiyor sanıyorum
idiloska Sultan94 aynen öyle benim annemin korkunç sancısı olurmuş, benim de ablamın da regl sancılarım çok kötüdür.
BuTuKu 2prensesannesi1 öyle de denedim daha önce ama bana malesef etki etmedi sana ne güzel etki etmis umarim bir an önce biter de rahat bi nefes alırız 😊🌸
idiloska Sultan94 bence etkisi var ve de hormonal. Yani regl olduğumuz zaman vücuda yüklenen hormonların binlerce katı yükleniyor hamilelikte. Duygusallık, ağlama olayı filan da hormonlardan.
uleKaratepe Sultan94 2.5 yaşında bir kızım var şuanda 13 haftalık hamileyim ikisinde de miğfe bulantım olmadı çok şükür cinsiyetle alakalı değil bence bünyeyle alakalı😊
Flower3 Sultan94 27 haftadayım bazı şeylere karşı hala geçmedi benim 😟 neyse ki bulantı kusma yok tek tesellim bu😬
Sultan94 idiloska ne mucizevi bir olay hamilelik bildiğin duygular, düşünceler, istekler hepsi değişiyor bambaşka oluyor..
idiloska Sultan94 aynen öyle, içerde hareketleri hissedince daha da başka oluyor. Sağlıkla doğmalarını nasip etsin Allah.
Sultan94 idiloska amin inşallah ilk çok başka diyolar benim 2. ama aynı heyecan, aynı telaşlar annelerimizin dediği yine doğru çıktı “Beş parmağın beşide aynı”🤗 Ne kadar zorlansakta bambaşka bir can tasimak isteyen herkese nasip olsun🤲
2prensesannesi1 BuTuKu evet bana iyi geliyor ama yan erkileride oluyor çok halsiz bitkin oluyorum ilaç içmeyi hiç sevmiyorum zaten bir ay daha geçseydi belki bulantılarımız da biterdi