OktayEsenglBa 34 haftalık olduk ama bebeğim günde iki yada üç kez hickiriyor baya uzun sürüyor ve ben korkuyorum bazen hergun olması canimi sıkıyor yıpranıyor gibi geliyor bana sizde de oluyor mu böyle
Fatmafatma OktayEsenglBa hickirmasi cok iyi bsey emme reflexsini gelistiryor bide obur bebeklerde cok hickirik olurmus netten arastirin bakin bi derim faydali bisey hickirmasi😍
OktayEsenglBa Fatzek kalp atışı gibi belli bir ritim halinde hissediyorum ve karnımda hıçkırdikca inip kalkıyor yanı göbek bide benim ki kasigimin oralara yakın yerde hıçkırıyor hep
OktayEsenglBa terelelli81 kalp atışı gibi belli bir ritim halinde hissediyorum ve karnımda hıçkırdikca inip kalkıyor yanı göbek bide benim ki kasigimin oralara yakın yerde hıçkırıyor
Sema99 OktayEsenglBa evet Canım banada oluyor genelde bişey yediğim zamanda oluyor 😊😊36+4üm bnde üçüncü gebeliğim
Halekoseoglu OktayEsenglBa benim ki de öyle😍 bir başlayınca baya uzun sürüyo. Doktorum 15-20 dk boyunca bile hıçkırabilir merak etme demişti canım bana 🙈
OktayEsenglBa Halekoseoglu evet benim ki de cok uzun sürüyor o beni korkutuyordu zayıflar diye düşündüm ama sevindim şimdi buna 😊
Bannesi OktayEsenglBa Cnm benim oğluşumda öyleydi gün içinde 5-6 kez hıçkırırdı. Çok hıçkıran bebek iştahlı olurmuş😊🙏
ZeynepDemiraglar OktayEsenglBa Aynısı Bendede oluyor ve ben korkmuyorum sallanıyor midem Tadını çıkarmaya çalısıyorum Boşver Takma kafanaaa 😄
hasan186 Bende bişey sorabilirmiyim bende 32 haftaligim bebeğim normalde çok hıçkırırdı ama son 2 3 gündür hıçkırmıyor . Kesildi. Neden olabilir acaba bilginiz varmi😑
SultanElmasDemirel Benimde çok oluyor özellikle birseyler yedikten sonra sıpa başlıyor hıçkırmaya :)) Ama korkulacak birsey yokmuş bebek nefes alıştırması yapıyormuş hemde emme refleksini geliştiriyormuş.