Dryalp 13579 bende duydum onu ama buradada tanıdığımız bir abi var o da dinine düşkün omum kızının isimde öyleymiş eşim sormuş demiş böyle iyi degil diye o da araştırıp koymuş ben göbek ismi Hafsa istiyorum o iyi değilse Hafsa’yı kullanır diye düşünüyorum☺️
[silindi] Didi6 Ayşe Zümra düşünüyorum zaten ayşe talkına geliyor Zümra nın da manası kötü değil ki sadece anlamsız eşim zeynebe uygun olsun istedigi için istiyorum ben de
Blablabla Kivirciginannesi_ defne ve Asya’yı çok beğeniyorum bende. Yakınlarımız koymasa kesin düşünürdük.
Gozdeku Kivirciginannesi_ Gökçe olacak galiba bizim kız 🙈 ama aklımda Göksu, Medine, lavinya da var 🤩 genelde isimleri okuduğunuzda nasıl hitap ettiğinize de bakın. Yani Medine sakin isim mesela. 🥰
GLshkrasln Minnosanne_2204 ayy bende duru ve masal arasında kaldım bı turlu karar veremiyorum tek isim istediğimden 😕
Mavimpembem Blablabla isimler arasında gidip geliyorsanız mutlaka kura çekin derim videoya alarak kurada çıkınca benimsersiniz diye ümit ediyorm ve güzel anı kalıyor videoda :) bizdede on isim vardı kurada öykü çıktı kızımızın yerine çeker gibi çektik onun seçtiğini düşündük
Blablabla Mavimpembem mesela ortak seçtiğimiz ama karar veremediğimiz olsa dediğiniz gibi çok güzel olur ama biz ortak seçemiyoruz
sserap 32 hafta olduk bugün bizde hala karar veremeyenlerdeniz 😌 Birce Duru, Birce Mina veya Sare Duru düşünüyoruz sizce hangisi?