DenizSayer Kivirciginannesi_ ben kız olursa eğer almina koyucam ama yağmur ela doğa asel mira gibi isimlerde hoşuma gidiyor
Blablabla Bizde sizin gibi isim arıyoruz. Cevapların bi kısmına şok olmadım desem yalan olur. Yasemin, Sena, Gökçe, Ahsen gibi isimler geldi aklımıza ama bu olsun dediğimiz bir şey bulamadık henüz. Sizin fikirlerinizi de merak ediyorum açıkçası
Kivirciginannesi_ Blablabla bana sorarsan . Bem güncel isim istemiyorum . Ama karar vermişte değilim. Asya . Alya belki defne arasında kaldık başka isim bulursam ekleyeceğim kurabile karar vereceğiz 😁
Mavimpembem Blablabla isimler arasında gidip geliyorsanız mutlaka kura çekin derim videoya alarak kurada çıkınca benimsersiniz diye ümit ediyorm ve güzel anı kalıyor videoda :) bizdede on isim vardı kurada öykü çıktı kızımızın yerine çeker gibi çektik onun seçtiğini düşündük
Blablabla Kivirciginannesi_ defne ve Asya’yı çok beğeniyorum bende. Yakınlarımız koymasa kesin düşünürdük.
NilDenizpksr duygulilom Biraz önce anlamı güzel isimlere bakarken not aldım bende Zümra ve Amine hem kulağa hoş geliyor hemde anlamları güzel 🥰
13579 Dryalp buğlem isminin anlamı doğru değilmiş iyi araştırın derim caiz değilmiş aklınızda olsun bende o ismi düşünüyordum vazgeçtim
Dryalp 13579 bende duydum onu ama buradada tanıdığımız bir abi var o da dinine düşkün omum kızının isimde öyleymiş eşim sormuş demiş böyle iyi degil diye o da araştırıp koymuş ben göbek ismi Hafsa istiyorum o iyi değilse Hafsa’yı kullanır diye düşünüyorum☺️
NilDenizpksr Didi6 Çok teşekkür ederim bı kaç sitede anlamı güzel iyi ahlaklı bilgili kadın yazıyordu demekki inanmamak lazımmış 🙏🏻😌
Didi6 NilDenizpksr Maalesef canım. Böyle anlamı yanlış yazan çok isim var. Neyse ki Amine gibi gerçekten güzel isimler de var 🌸
Kubosh34 Kivirciginannesi_ Deniz 🥰 bu ismi taşıyan bebekler ilerleyen çağlarında aklıselim, sakin, güleryüzlü, terbiyeli oluyorlar kanaatimce. 2 tane Deniz ismini taşıyan kişi tanıdım biri kız diğeri ise erkekti ikisi de söylediğim özellikleri taşıyorlardı. O yüzden bende bu ismi kızıma koyacağım. Kulağıma çok naif, kibar bir isim olarak geliyor.. 🥰