basakhanim Dilara1903 bana diyetisyetim günde 1 meyve verdi. Yanında süt de için mutlaka. Yoksa hızlıca kana karışır.
Gkemine Dilara1903 evet cihaz aldım yasaklı şeylerden de yiyorum arada baklava falan sonra evde tur atıyorum etkilenmiyor. Sadece meyve suları düşmüyor onuda içmiyorum artık
Dilara1903 Gkemine ayy ben sanki kalan 3 ay boyunca ağzıma hiç tatlı bişey süremeyeceğim gibi düşünüyordum😂
Gkemine Dilara1903 yani öle yüksek değil ki seninkide baktın çıktı evde yürüyüş yap düşüyor geri ben evde en yüksek 150 yi gördüm 2.saat 105 e falan düştü
Gkemine Dilara1903 şekerim varmış tamam ama bebeğim de iri bi bebek değil öyle karın ve kafa bölgesi 3 hafta ilerden olunca evet şeker etkilemiş diyo doktor
Dilara1903 Gkemine ben de diyetisyene gider cihaz alırım içim rahatlar hem. İnsan hep en sevdiği yerinden sınanırmış, ben de tatlı aşığı insanım😂
arisin_annesiii Dilara1903 benimde 180 cıktı 1 hafta şekeri bıraktim normale dönmüş şaşırdım tekrar yiyorum valla. Tabi siz yemeyin ben kendi yaptığım yanlışı söylüyorum
Dilara1903 arisin_annesiii ben de bıraktım şimdi bi hafta bakalım diğer yükleme nasıl çıkacak. Benim içime bi kere kurt düştü ya ben diyetisyene giderim cihaz alırım düşse bile
Gkemine Dilara1903 bende baklava aşeriyorum şeker çıkmasaydı belki hiç canım istemezdi . Diyetisyenim evde kendin yap tatlını dedi öle kek yapıyorum çok az şekerli falan
Gkemine Dilara1903 genetik onlar ama bacak boyunu şeker etkilemiyor . Eğer bacak geride karın ve kafa önde gidiyosa da şüphelenmek lazım . Benim karın bölgesi önde kafa geride bacak olması gereken haftasındaydi en son
Dilara1903 Gkemine ay inşallah ben de az da olsa tatlı yiyebilirim ya, dondurma zamanı geliyor bi de🤦🏼♀️