Dilara1903 Busra-kaya haftaya 100lük yükleme olacak onun sonucunu alıp endokrin ve diyetisyene giderim. Sağlıklı olsunlarda ne gerekirse yaparız
Dilara1903 XxKirmizibalik ya elbette zıt görüşler varken insan tereddütte kalıyor. Ama ben dünya genelindeki tüm kadın doğumcular yanılıyor olamaz diyorum. Ha ilerde tekrar tekrar yükleme istenirse o zaman yaptırmam. Ama şimdi kesin tanı konması için yaptıracağım
Dilara1903 gulbay90 ben dün öğrenince şok oldum, çünkü o kadar dikkat ediyordum ki zaten aç geziyordum. Belirtim yoktu bebekte bi belirti yoktu. Ama varmış işte. 100lük yükleme sonucuna göre endokrine ve diyetisyene gideceğim bakalım ne olacak
Busra3509 Dilara1903 bende 26 haftalık hamileyim Geçen hafta bende yaptırdım Gebelik şekeri çıktı Benim de tokluk 160 çıktı😪
Dilara1903 Busra3509 ne dedi doktorunuz?100lük yükleme yapılacak mı? Kilo alımınız,belirtileriniz veya bebekte belirti var mıydı?
Dilara1903 Neslihan1903 oh çok şükür🙏Bende de çıkmamış. Umarım bebeklerimiz sağlıkla beslenir. Kuruyemişi ne kadar yiyorsunuz peki?
Neslihan1903 Dilara1903 çiğ olarak tüketiyorum 3 bütün ceviz 10 badem 10 fındık benim diyet listemde bunlar var
Dilara1903 Charlzey yaa ne kadar tatlısınız. Ne güzel olumlu,motive edici konuştunuz. Çok teşekkür ederim çok sağolun 🙏
Busra3509 Dilara1903 Aslında ben gayet iyi 1 kilodayım 50 kiloyum bebekler Haftasına göre uyumlu gidiyordu bir problem yoktu açıkçası 50 yükledi 160 çıkınca 100 yükleyeceğim dedi ama ben gitmedim Bir daha yükle etmeye
NAZ2333 Dilara1903 aynen canm kendinece onlem almakta cok onemli ben bi hafta oldu bakalm yarin gidicem insallah dusurmusumdur rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah
61zm Dilara1903 canım ben suan 31. Haftsdayım benimde şeker yüksek cıktığı icin önce diyet verdi yeterli olmayınca insülin başladı8ünite vuruyorum çok şükür suan normale döndü şekerim. Moral bozunca daha kötü düşmüyo moralşni yüksek tut sağlıkla kucağımıza alıcaz insallaah bebişleri 🙏☺️
Dilara1903 61zm çok şükür🙏 Sizin az kalmış sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Diyetiniz nasıldı acaba? Bana bir hafta diyet yap gel 100lük yükleyeceğiz dedi
Busra3509 Busra3509 tekrar yükle etmek istemedim çünkü ben çok mide bulantısı yaşadım içtiğim gün şekerli suyu Bilmiyorum ne yapacağım ama çok korkuyorum bu durumdan
Dilara1903 Busra3509 ben 50likte rahatsız olmadım ama bakalım 100lükte yaşar mıyım. Ya kesin tanı almak istiyorum bu şekilde belirsizlik çok zor. Kiminde ilki yüksek çıkmış ikincide normale dönmüş
NAZ2333 Dilara1903 bilmiyorm ki belki tekrar yukleme yapar ya da direk diyet verir ben yukleme yapsin isterim belki dusmustur diyet vermez bende boyle devam ederim
61zm Dilara1903 Dilara1903 bana 100lük yükledikten sonrada yüksek cıktı 1 hafta diyet verdi sonrasında insülin başladı. Simdi düzene girdik şükür sendede sıkıntı olmaz canım rabbim daha beterinden korusunn bunlar gelip geçicek insallaah☺️
Busra3509 Dilara1903 düşünmüyorum walla acıkcası. Bu hafta kontrol var dogum doktoruma sorucam ama. 50 den sonra bile ben cok kötü oldummmm nedense
halitefe Dilara1903 aynen hepsi etkiliyor ya aslında farketmeden o kadar çok şeker alıyoruz ki gün içinde hele hurma incir falan tarzı şeylerden
Gizem957 Dilara1903 şeker o kadar çok ki hamileler de bence stres yapma ne gördün ki etrafta bu kadar korktun canım
Dilara1903 Gizem957 duymak istediğinize emin misiniz? Benim psikolojimi bozdu duyduklarım, siz de üzülün istemem