Eceee7 bukabu bende basta düşündüm ama 300 tl ustu idi baska ihtiyacinj alayim dedim vazgeçtim yer konusunda çok cok iyidir bizimki muhtemelen balkonlardan birinde duracak yada kullanmadığımız bir banyo daha var orda
bukabu Eceee7 yeriniz varsa hiç gerek yok zaten anlamsız bi ücreti var. Ben mecbur olmasam almazdm en üzülerek para verdiğim şeylerden biri odur yani sağlıkla kavusalım insallah bıcı bıcı günlerini görelim:)
Eceee7 bukabu aynen bi banyomuz boşta oraya koyarım 😊 en çok banyo yaptırmayı merak ediyrm yapabilirmiyim diye inşallah o gunleride görürüz misler gibi koksunlar meleklerimiz
Sevdalianne milla-s tesekkur ederim insallah indirimde yakalarsiniz siz de ben e bebek subat indiriminden aldım
tazeaane Eceee7 ben e bebekten indirimdeyken katlanabilir küvet setini 240 liraya almıştım bu markanınkini hoşuma gitti ama buda iyidir sanırım
Eceee7 maviscik77 iyi yapmışsınız bende düşündüm.ayni şeyi ama.icimde kalmasın istedim herseyi pembe oldu zaten😊
mom77 Eceee7 https://resimyukle.io/4dL3o6a3ja.i Bizde oğlusuma bunu aldık trendyolda indirimden 109 tl ye 🥰
heyecanli1anne Eceee7 Ben de ilk çocuğum da bu şekilde set aldım ama katlamalılar çıktı onlar yer acısından çok daha ergonomik oluyor. Yer sıkıntın yoksa kullanım olarak güzel
Mucizemmmmmmm Eceee7 bana ablam hediye aldı küvet setini ama ben kendim alsaydım katlamalari alirdim bu şekilde çok yer tutuyo ve banyomuzda küçük katlananlar çok güzel
Ozlem23 Eceee7 bende mavisini almıştım yeşil gibi geldi gerçi mavi degil 😁bana daha iyi 9odu tabi bizim bebek kız cunku
Ozlem23 Eceee7 ben sevmiyorum dediğim halde annem herşeyi pembe almış ilk üç ay başka renk giyemecek çocuk zavallı şey 😁
Ozlemust Eceee7 bende aldım kaliteli kaymaz bükülmez sağlam ve çok hoş daha da indirimdyken almiştim 95 TL ye daha kullanmadık ama güzel memnun kalırsınız.