Gulsah94 Zzozan bende 5 şubat son adetim. Kanda cumartesi 169 pazartesi 422 çıktı aon adetime göre 4+5 im doğru değilmidir
Esraridvan Nefes4949 benim de 23 ocaktı geçen hafta aalı günü ööğrendim hamile olduğumu kanda 263 cıktı salı günü. Çarşamba günü doktora gittim 3,4 haftalık dedi. perşembe günü de 722 cıktı.
Esraridvan Zzozan maşallah. ben de yarın gidicem inşallah duyarım keseyi de göremedi tam kötü birşey olcak diye ödüm kopuyor
Zzozan Esraridvan Bende öyle düşünüyordum çok şükür düşündüğüm olmadı sizde olumlu düşünün Allah’ın izniyle güzel haber alırsınız. Bir de ben gitmeden önce hep Meryem suresi okudum iyi haberler alayım diye Nefes4949 İstanbul Pendik Medical Park Hastanesi’ne gidiyorum. Nilüfer İmamoğlu durmuş doktorum tavsiye ederim çok ilgili ve alanında uzman
Zzozan Nefes4949 kalp atışını yine Pendik bölge Hastanesi’ndeki doktorum söyledi 10 gün sonra tam duyulur dedi
ezgioz Ben pazartesi günü öğrendim değerim 376 çıktı. Bugün yeniden tahlile gidicez. Kadın doğumcuya ne zaman gitmemi önerirsiniz acaba
Eylul21 ezgioz Hayirli olsun bebegin canim☺️Benim betam 3250 ler iken öğrenmistim.Doktorum 5 gün sonrasi gelmemi istedi gittgimizde kese görülmüştü.5 haftalikken.Folikasit kullanımı açısından erken gitmekte fayda var.Ben öncesinde kullanima başladığım icin doktorum rahat görebilmek adına geç çağırdı sanırım☺️
Yassem Elffnur bugün kalp atışını dinledik tam 7 haftalık olmuşuz biz🥰 inanılmaz bir duygu ben ağladım çok heyecanlandım ❤️
Esraridvan Zzozan amin 3 yıldır olmuyordu ilk çocuğumuz olcak inşallah sağlıkla gelir. çok teşekkür ederim 🙏
Esraridvan Ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum şuanlık 3 defa gittim ve iyi ilgilendi sağolsun yine de araştırmak istedim fakat doktorun pek yorumunu bulamadım İsmi zarifa kerimova denk gelen varsa bu doktor için bilgi verirse çok sevinirim🙏
Gulsah94 Zzozan ama hala korkuyorum yarın betayı tekrarlasam mı. Ayın 20 sinde doktora gitmeyi düşünüyorum duyar mıyım sizce kalp atışını
Zzozan Esraridvan ya inşallah 🤲🏻🤲🏻 benimde ilk bir yıllık evliyiz ama çok uğraştık bizde çok şükür Rabbim nasip etti
Zzozan Gulsah94 bence tekrarlamana gerek yok ultrasonda doktor kese gördüyse tamamdır 6. Haftada kalp atışı başlıyormuş