Ozklsmrv27 Seher12345 Bana doktorum fitil olarak verdi ama ben tedirgin oluyorum yaparken ağızdanda kullanabilirsin dedi fitl daha mı etkili cok farkı oluyomudur?
Seher12345 Ozklsmrv27 ilk defa duydum fitil ağzından alınır mı neden tedirgin oluyorsun çok faydası varmış ama ben daha başlamadım ama kullanmak istiyorum doktorum tavsiye ediuo
Mertug Ozklsmrv27 fitili kullan canım doktorun önerdiyse ağızdan alınanlar pek ile yaramıyor ve birde karından prolutex iğne olarak olanlarda var
Selocan59 Elffnur amin kuzum inşaALLAH canm benim hep korkuyorum bununda kaybetmekten o yüzde pek sevinemiyorum
Ecussh Elffnur unısom verdi 😆 aslında uyku ilacı ama bulantılara da iyi geliyormuş. Senin oldumu öyle bulantılar falan canım
Elffnur Beyzanurcskn bende tam tersi iştah sıfır acıkınca yiyorum sanki bi dünya sey yemş gbi oluyorum ya kalp atışlarnı duydunuz mu😊
Nefes4949 Busrayilmaz2 şuan 2947.0 HCG değerim sizce kaç haftalık hamileyim henüz doktordan bilgi alamadim
Busrayilmaz2 Nefes4949 valla kuzucum anlamamki çok hızlı sürede 2 katına çıkıyor diye biliyorum kan testinde formda yazar ama baya yüksek iyi yani doktoruna gitmelisin bir an önce bu heyecanı yasamalisin😊
Beyzacvs Nefes4949 Hafta olabilir verilen kan testi sonucunda hangi değer kaç haftaya denk geldiği yazıyor ona bakarak söyledim
Zzozan 5 haftalık olduk bizde ama öyle bir yorgunluk halsizlik çöküyor ki anlatamam. Hep esniyorum ya 🙈
Nefes4949 Zzozan 31 Ocak ta en son adet gördüm ve şimdi dokuz gün geçti üzerinden tekrr adet olmadım zaten
Alyalina55 Lglcn12 bende cuma gunu gedecegım doktora persembe aksamı tekrar kan verecegım en son 731 di bakalm kac oldu 🤲
Esraridvan Nefes4949 benim de 23 ocaktı geçen hafta aalı günü ööğrendim hamile olduğumu kanda 263 cıktı salı günü. Çarşamba günü doktora gittim 3,4 haftalık dedi. perşembe günü de 722 cıktı.