ozgevera Ozlemmiray2019 tek doktorla kalmamanız çook iyi olmuş. Benimkide keseyi gördü bebek yok dedi. Bekleyelim dedi. 3 gün sonra başka doktora gittim, alttan muayene etti. Bebeği de gördü, kalp atışlarını da duyduk çok şükür. 7+5 şuan. İçinizi ferah tutun. 🤲🏻😍
Ozlemmiray2019 ozgevera inşallah bende böyle güzel haberler alırım🙏 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏🙏
061018 Zehra1993_ 11+4 günlüğüm canım prilam çok iyi geliyor gün icinde hic kusmuyorum.Ama bırakamiyorsunda ben bırakayım dedim daha fazla kusmaya basladim tekrar basladim ilaca.Bir zararida yokmuş al bencede rahat edersin.Ama yine ilaç içsende koku olan yerde durmaman gerekiyor
Zehra1993_ 061018 benim evim bana çok kötü kokuyor mutfağa giremiyorum ilaç içtiğimde hala o koku devam eder mi ki koku beni kusturuyor evde bile maske ile dolaşıyorum inşallah geçer çok kötü Bi durum
Dilekcnkn KubraAydin inşallah düzelir benim bir arkadaşım özele gitti bebek gelişmemiş falan geride dediler haftaya gel kürtaj yapalım dedi arkadaşım başka bir hastahaneye gitti herşey normaldi başka doktora da gidin mutlaka
cileklipastasever Iby dr unuz surup mu onerdi size bana mide koruyu hap ve surup yazmis surubu pek icmiyorum ama hapi sabah ac karnina aliyorum ona ragmen yanma agrima agizda bozuk bir tad bende de var bulantim fazla degil insallah gecer hepimizin ya
Nilgun75 Ulku3838 çok geçmiş olsun ,benimde bir önceki gebeliğim öyle oldu ,şimdi sağlıklı bir gebeliğim var, üzülme özürlü olarak doğmasından bin kat iyi ,bende o zaman üzülmüştüm çok iyi anlıyorum seni
-32 Kızlar selam bende yeni öğrendim hamile olduğumu ve henüz keseyi göremedi doktor bu persembe tekrar bakacak .4 hafta 5 gün oldu bugün .İnsallah keseyi görebiliriz .
061018 Zehra1993_ canım malesef benim evimde bana kötü kokuyor kalamıyorum evimde ilaçta içsemde 7. Haftadan beri annemde kalıyorum
ElfElfElf minikprensimmm123 Ben sadece eşimin üvey annesi ve babasına söylemekte kararsızım çünkü ayaklı gazete gibiler herkes öğrenir daha çok yeni benim keseyi haftaya inşallah göreceğiz bakalım
seher_edz ElfElfElf ben kesemi gördüm şimdi 6 haftalık olduk inşallah bende kalp atışını duyacağım sende inşallah keseni görürsün kucağımıza sağ selim alırız inşallah 🎈😍
Gamecan EDAGULGUNDOGDU işte bnde anlsmadım şuan hastanedeyim doktorum yatiş verdi gercekten cok zorr 😭😭
miniktirtilim_ Elffnur hiçbir belirtim yok göğüs hassasiyeti dışında😂 ama şu gaz mahvetti beni böyle olan var mı? Progesteron arttığı için gaz yaparmış doktor öyle söyledi🥺😂
fethiyeli48-48 ylzsa annemin ablamın filan hiç bulanmamış sanırım benim de hep böyle olacak ama millet böyle bi şeylerden tiksiniyor acaba nasıl tiksiniyor diyorum 😂 Allah kolaylık versin kuzum
ylzsa fethiyeli48-48 sagol tesekkür ederim inşallah olmaz sende 😊ya böyle önceden yedigim seylerden tiksinir oluyorum canım hiç istemiyor
Nilgun75 Ulku3838 çok teşekkür ederim Canım benimki 9 haftalıktı ilaç ile evde kendi kendime düşürdüm,hiç Canım acımadı ,bir hafta sonra ultrasong la baktırdım parça kalmamıştı
Sibel93 Denizzz5900 Denizzz5900 ahhh o geçmek bilmeyen günler 😊 sağ salim duyarsın inşallah bende 5 gün önce duydum çok güzel bir duygu. Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲
-Hlygk ilk gebeliğim 3 ay önce başarısızlıkla sonuçlandı şuan 7. Haftadayım dün kalp atışlarını duydum çok şükür şuan normal her şey ama ilki düşük olduğu için enox iğne kullaniyorum her gün bunu kendime yapmak zorundayım 😔 yine de çok şükür her halimize.
Elffnur -Hlygk bende öyleyim suan üç ay önce kaybettm şimdi tekrar hamileym yarn kalp atışı için gidicez inş sorunsz duyarız sizde belirtlernz nasıl?