0israa Denizzz5900 aynı durumdayız bende kalp atışını dayamadık bugün keseyi gördük doktor on gün sonra dedı on gün nasıl geçecek 🙈
Muserref15 EceZ bende 7 +4 hafif bel agrısı ve göğüs acısı dışında bi belirti yok geçen hafta kalp atışı duyduk bişe mi oldu acaba bi belirti yok bende diyorum hep
EceZ Muserref15 hayır hayır korkmayın :) ben de aynılarını yaşıyorum 8+2 yim doktor çağırmamasına ramen her hafta kontrole gidiyorum herşey normal . Benim de hafif belirtiler dışında hiçbir şeyim yok . Şanslıyız yani kötü bişey yok 😊
Muserref15 EceZ benimde gidesim var bu ara ama haftaya en geç Perşembe giderim kesin duramıcm galiba 😊😊
kelebek0214 Princessmom aynı şeyleri geçen haftaya kadar bende söylüyordum 6+4 haftalığım yanlız büyük konuştum heralde 2 gündür bulantıyla uyanıyorum gün boyu bırakmıyor peşimi
fethiyeli48-48 ylzsa bende onu merak ediyorum ya 😂 benim sabahları içim bayılıyor o kadar mide bulantım tiksinme yok ama merak ediyorum valla
Caglagulkisa Elffnur 5. Haftamızdayız henüz bulantımız hiç yok, ağır kokulardan tiksiniyoruz sadece. Bu haftalardan sonra mı başlar mide bulantısı? Yazar mısınız
Elffnur Caglagulkisa canım bende tiksnme hafif bulantı vardı ama iki gündr oda yok genelde 7.haftalarda başlıyo 🌸
Eylul21 Caglagulkisa umarım başlamaz🙈Bende başta keske belirtim olsa kussam bulantim olsa herseyin yolunda olduğunu bilirim diyordum kendimce🤭6. Haftanin sonunda bir basladi tam basladi.ögurlemeler kusmalar haliyle iştahsızlık 🤢🥴
Aybat35 Ozlemmiray2019 korkma canım benim bende de aynısı oldu 2 yada 3 hafta gittim doktor bebek yok göremedim maalesef dedi kan verince hamile olduğum çıktı sonra biraz bekledim 3 hafta gitmedim sonra gittiğimde kese göründü 7 . Haftamızda kalbimizi duyduk şükür seninkide aynıdır korkma Allah’a Şükür şimdi 16+3 olduk ❤️😌
Elffnur Egulii benimde 2.gebeliğim bir hfta kötü geçti benm için ama şu iki üç gündr iyiym böylede olunca acaba bseymi oldu diyorum😞
fethiyeli48-48 ylzsa annemin ablamın filan hiç bulanmamış sanırım benim de hep böyle olacak ama millet böyle bi şeylerden tiksiniyor acaba nasıl tiksiniyor diyorum 😂 Allah kolaylık versin kuzum
Seher12345 Ekizkuyu ben son haplarım doktor fitil vericek artık doğuma kadr kullanman lazım dedi tüp bebek mi canim seninde
Prensenssultan Birsey sormak istiyorum ben coraspin ve progestan kullanıyordum bitti ve iki üç gün kullanmadım bir sıkıntı olurmu acaba sonradan doktoru aradim birdaha kullanacaksın filan dedi ama aklımda soru işareti
Elffnur Prensenssultan bende corasprin ve progestan kullanyrm sürekli kullanman lazm canm eczaneden alablrsn ihmal etme🌸
kelebek0214 Elffnur ylz12 ben 5+5 de gittim doktora hem keseyi hem kalp atışını duydum çok şaşırdım erken duyduğuma
Prensenssultan Elffnur Aynen öyle kullanmak lazim ama hafta sonuna denk geldi bitmesi alamadım yarında kontrolüm var o zaman alırım diyordum ama yine bir sıkıntı olurmu diye düşünüyor insan