Elffnur Nursahozerrr cok normal canm benmde başta sol tarafmda ağrı vardı sonra sağda oldu doktorum sağa yerleşmş kese dedi😊
Nursahozerrr Cok teşekkür ederim rahatladım biraz 😊 insan korkuyor kendinden cok ona bişey olsn istemiyor daha bir susam kadar olsa da 🙏🏻
Aloneanqel Denizzz5900 yaa sende ovülasyonla mı takip ederek kaldın o zaman benim gibisin bende öyle yapmıştım. O sebeple erken öğrenmiştim 😊 ama ben 6.5 hastalıkken kalp atışı duydum seni neden o kadar bekletiyorlar ki
Denizzz5900 Aloneanqel evet canım bilmiyorum başka hastaneye gitsem bende acaba duyulur mu doktor alttan bakmayacak galiba o yüzden geç çağırmıştır
Elffnur Aaslkck benimde perşembe günü kaybım oldu daha önce o yüzden endişeliyim bende ama güzel düşünelm güzel olsun canım 😊🌸
Dkmn34 Elffnur o Sebihaa o bendede oluyor canım dudağım uçuklasa bogazımda beze çıkıyor normal bir durum korkmana gerek yok
Elibes Daha dün öğrendim idrar testi yaparak.Yarın sağlıkocağına gidip kan vericim. Salı sonuç çıkar, Çarşamba da kadın doğum uzmanıma gidicem. Çoooook heyecanlıyım.
Dilanyesildag Denizzz5900 siz 22’sinde ilk kalp atışını duyacaksınız ben de Allah’ın izniyle kızımı kucağıma alacağım 🥺👼🏻 O ilk kalp atışı heyecanını çok iyi bilirim. Bir türlü zaman geçmiyor heyecandan uyuyamıyor insan 🙈 sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inşallah 💕🌸
Bahar_kzlrmk00 Elffnur heycanlı bekleyiş zaman geçmiyor 12 haftalık olduk Nisan 1 cinsiyeti için gideceğiz doktorumuz tahminini söyledi ama kesinleşmesi için beklemeliyiz bir an önce alışverişe başlamak istiyorum 🤗❤️🥰
Elffnur Bahar_kzlrmk00 yaa ne güzel duygulae bunlar hayırlısıyla sağlıklı bir şeklde gelsin bebişiniz cinsiyet öğrenmek zaten en heycanlısı 😊🤍
Arzuu_t Aysella Bende 7+3 iken düsük yapmistim (ilk gebelikti). Suan tekrar hamileyim 11+2. Düsük ve kanama önleyici progesteron fitil kullandim 2 gün öncesine kadar. Ve günlük 400mg magnesium kullaniyorum. Icinizi ferah tutun insaAllah hepimiz saglikla kicagimiza aliriz🤲🏻
Bahar_kzlrmk00 Elffnur Amin inşallah tüm bebişlerimiz sağlıcakla annelerimizin kucaklarında olmak nasip olsun kesinlikle cinsiyet ayrı bir heyacan oluşturdu birde tahmini cinsiyeti duyunca 🤗❤️