Elffnur Melogurumi bende 6. Haftafayım benimde var ama cok şiddetli değil az cok bseyler yiyeblyrm idare ediyorum çok şükür inşallah geçer sizinde 🌸
Duyguogunc Çok halsizim sürekli uyumak istiyorum sırtım ağrıyor hiç iş yapamıyorum yemek yemek istemiyorum sürekli meyve yemek istiyorum 🥲
Ozlemmiray2019 Nul_13 ultrasonda 6 haftalık gözüküyor ilk gittiğim doktor bebeği görmedi ama başka bir doktora gittim hemen o gördü gösterdi ama kalp atımını duymadı bu hafta içi duyabiliriz dedi bende bekliyorum. Duyamazsak kürtaj olmam gerekmiş 😔
Pregnantttt Elffnur tüp bebek zaten iki embriyo vardı şimdi bize sürpriz üç olmuşlar 😍 çok teşekkürler isteyen herkesin olsun inşallah 🙏🏻
Nursahozerrr 4+4teyım yarın doktora gidicez keseyi görürüz dedi sol yumurtalığımda ağrı var biraz ama normalmiş sanırım yaşayan varmı bir dış gebeliğim var korkuyorum da biraz okudugum yerlerde hep normal deniyor
Elffnur Nursahozerrr cok normal canm benmde başta sol tarafmda ağrı vardı sonra sağda oldu doktorum sağa yerleşmş kese dedi😊
DamlaGuler Nursahozerrr benimde sol tarafımda ince bi sızı gibi ağrı olurdu gün içinde ,yerleşme sancısı dediler sonradan,yani 5haftalıkken öğrendim şuan 10.haftamdayım yeni geçti sıkıntı olmadı çok şükür
Aysella Korku içindeyim, bundan önceki bebeğime 9 haftalık hamileyken düşük yaptım şimdi 3+6 hamile olduğumu yeni öğrendim, tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum,Rabbim herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Elffnur Aysella cok iyi anlıyorum seni canm benmde karnımda öldü bebeğim o yüzden sürekli bir endişe içindeyim😔
Arzuu_t Aysella Bende 7+3 iken düsük yapmistim (ilk gebelikti). Suan tekrar hamileyim 11+2. Düsük ve kanama önleyici progesteron fitil kullandim 2 gün öncesine kadar. Ve günlük 400mg magnesium kullaniyorum. Icinizi ferah tutun insaAllah hepimiz saglikla kicagimiza aliriz🤲🏻
Elifdnmz_ Lilis merhaba , ben 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 6.haftamızda da kalp atışlarını duydum .
fethiyeli48-48 Seda91- kahve dahi olsalar gitsinler doktora belki benim gibi kanamaları olmaz ve leke diye önemsemezler belki bi fitil işe yarayabilirdi