Sude_halil La_Liberte banada yüz de yüz dedide bakalım ayrıntılda net olur dedi ayrıntılı ulturosana girdin mi cnm
La_Liberte Sude_halil yok canım girmedim 😊 ben seninkini çok anlamadım ama Allah gönlüne göre versin 😊
Sude_halil La_Liberte bende karar veremedim daha cnm biz üç kardeşiz kızız babam benden bekliyor ismini koyamamı ablamda koyacak ama bilmiyorum bu seferde kayın babamın adınıda koymam lazm ayıp olur diye düşünüyorum ama başka isimde istyirm bakalm ne olursa
tazeanneew Sude_halil bu baya vajina bence pipi falan değil iç dudakları dış dudakları var pipi böyle olmaz net başka doktora git
Sude_halil tazeanneew saglıklı olsun yeter diyorum ama diyrm gönlümde kız var ama doktor yüzde yüz dedide ama doktorda tam karar veremedi ayrıntılıya gircem cnm inşllh ozaman net olur Muş
Mumy01 Aybat35 11 haftada erkek oldugunu ögrendik ama 15 haftaya kadar hazırlık yapmayın şuan öyle gözüküyor dedi şansa bacakları acıktı utrasonda 12 haftalıgım hayırlısı kız erkek fark etmez😇
Yigitkeriminannesi Aybat35 16da %90 erkek dedi 20 de detaylı ultrasonda da teyit etti yine de detaylıya kadar ne olur ne olmaz bekleyin öyle cinsiyete göre alışveriş vs yapın derim 🥰