Sumisalii momof3 ne guzel ya cok sevindim benimde iki kizim var bi oglum olsun cok istiyorum 3 hamileyim ilk erkege benzetti sonrada yuzde 90 kiz dedi
Kadze Aybat35 14.haftada göstermedi 18.haftada erkek dedi. İlk hamileligimde kızımı 12.haftada öğrenmiştim tahminle değişmemişti şimdi bayabgec gösterdi
tazeanneew Sude_halil inşallah canım dediğim gibi herşey olabilir detaylıda görürsünüz net başka doktor yapıcak zaten
La_Liberte 14+2 de doktor erkek dedi pipisini gösterdi. O kadar şey duydum ki şimdi kafama karıştı. Böyle de bi fotoğraf verdi😅 https://hizliresim.com/n4Kmi0
Sude_halil La_Liberte banada verdi cnm aha Buda pipisi onun fotografında verim dedi ama 17 htflıkkende kız demişti
La_Liberte Sude_halil içime kuşku düştü şimdi 😂 hiç fark etmiyor. Önce sağlık diyorum. Benim ultrason fotoğrafını görenler de diyor hep bariz diye ama 😂
tazeanneew Sude_halil bu baya vajina bence pipi falan değil iç dudakları dış dudakları var pipi böyle olmaz net başka doktora git
Sude_halil La_Liberte banada yüz de yüz dedide bakalım ayrıntılda net olur dedi ayrıntılı ulturosana girdin mi cnm