Zezeeeyyldrm Cansu60 yap canim devlet hastahanesine herhangi bir kadin dogumcuya git deki benim kiz kardeslerimde kan pihtilasma sorunu var deki acaba bende de olabilir mi de hemen gonderir sorgulamaz bile ben oyle yaptim.
Cansu60 Zezeeeyyldrm özele gıtmıstım ordan dedım yapmadı devlete de bakım olmasa kabul ederse yapıcam canım
Zezeeeyyldrm Cansu60 devlette benim dedigim sekilde soyle sorun cijarmazlar 10 gun icindede sonuc cikiyor. En azindan icin rahat eder
Bebegim0101 Yavuzz cok gecmis olsun,bos gebelikte belirtilerin varmydi cnm nasil anladnz yani,bende bos gebelk gecirdim ama benm 5.haftada kanamam baslamıstı.suan 6+6 yim bebegi gormedm daha okadar cok korkuyorumki tekrar yasamaktan
Cansu60 Yavuzz ya ınsallah yenıden guzel haberler alırısın canım saglıkcakla kucagına alırısn evladını 🙏
Yavuzz Bebegim0101 yoktu canm hiç göğüslerim hassasiyetleymiş bulantı m vardı test yaptım adetim de gecikmişti çift çizgiyi gördüm ama silikti ikincisi kan verdim 2 sefer değerlerim yükseldi sevinmiştim ama öğrendim günden beri kahverebgi lekem oluyordu 5 haftaya kadar ilkbastaki hissettiğim bulantılarım geçti hiç olmadı göğüslerim eski haline dönmeye başladı son 2 martta çok kanamam oldu acile gittim kese var ama bebek yoktu kan testi istedi ertesi günü yaptım değerlerim düştü düşük yapıyorsun dedi 😒