Mengihilal Ummu_Omerhattap ben 23 haftalıkken abiye giyip bir düğüne gitmiştim ve dümdüzdü karnım hiçte kilo almamıştım. Doğuma giderkende 6 aylık gibiydim nst için işlem yaparken siz hamilemisiniz ki diyordu işlem yapan kızlar 😂 yani bu biraz genetik yapı 🤷🏻♀️ 3700 doğmuştu kızım 😂 şimdi yine hamileyim tşört ve eşofmanla beni görenler 34 haftalığım dediğimde ağzı açık bakıyorlar 😂 bu bir avantaj bence sevinin sizde
Ummu_Omerhattap Mengihilal siz ciddimisiniz hayatımda duyduğum en tuhaf gebelik 😁 ama maşallah diyelim birde 3 700 kilo nerdeyse 4 kilo maşallah ya.. tamamdır bukadar yorumdan sonra sorun olmadığına ikna oldum ☺️☺️ Birde siz normal mi yaptınız sezaryan mı ?
Zehraaa98 Ummu_Omerhattap bende oyleyım benımde 1 hafta onde gelışımde sıkıntı yok cok sukur doktor bıle dedı karnın küçük iç karnın genıs demek kı dıye takma kafana yalnız iri bı bebek cıkarsa ayyyy bu nerden cıktı derım bende😂
Ummu_Omerhattap Zehraaa98 ya bişey diyimmi sağlılı olsun inşallah tamam ama oğlan dayıya çeker derler eğer benim oğlum dayısına çekerse vvay benim halime inşallah normal yapabilirim dayısının vucududa iri kafasıda 😆
efruzzz Ummu_Omerhattap canim benim 7.ayima kadar hamile oldugumu kimse anlamiyordu sonra cikmaya basladi simdi 9.aya giriyorum gorenler cok buyuk degil dio ama bana sorsan dunya kadar tasiyamiyorum🤣
Silasila Ummu_Omerhattap canım benimde o haftalarda göbeğim pek yoktu 30 haftadan sonra bi anda büyüdü senin vücüdunda belki benimki gibidir
Gull_94 Ummu_Omerhattap bende cok buyuk neden dıye soruyodum kendıme vucut yapısıyla ılgılıdr hersyı gayet normalmıs bunu kafanıza takmayın
Bittercikolataa Ahh ahh bana neler dediler 8 aylik gebeyken bile hic belli değil sanki 5 aylik sin dediler. Dediler de dediler… Sonuç 3.200 bebis doğurdum 😁 Ic karnim genişmiş sakin takılma bu olaya saglikli olmasi her şeyden onemli ❤️
Mammimammi Ummu_Omerhattap sorun degil canım merak etme. 3 dogum yaptım hepsinde sırtüstü uzanınca karnım dümdüz oluyordu. Hatta son dogumumda anestezi uzmanı karnıma baktı doktoruma döndü ya bu bebek nerede 39 haftalık olduguna emin miyiz demişti . Doktorum da bu bizim 3.sezeryanımız digerlerini de ben yaptım. karnı yok ama göreceksin birazdan oradan en az 3 kg bebek dogacak sorun yok demişti. Merak etmeyin yani benim hep son haftaya kadar hamileyim demesem kimse görmüyordu göbegimi
Neslihan4 Ummu_Omerhattap 2 3 haftaya ani bir şekilde büyür diye düşünüyorum ama en önemlisi karnının şişmiş olması değil bebeğin sağlıklı olması sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏻🤗
Kayraninannnesi Ummu_Omerhattap bende aksine 22+2 olduk ama maşallah 7 aylık gibi karnım çıkıyor aslında hep zayıftım hala da zayıfım ama karnım çok dışarıda bende niye bu kadar büyük diye kafaya takıyorum 🤣
Dryalp Ummu_Omerhattap canım benım göbeğim 30dan sonra çıktı suan 36haftalık baya çıktı hemde sıkıntı olmaz iç karnın geniştir☺️