Aslihan2 Clkaysgl Evet bende deniycem beraber deneriz olmadı brn tarif nasil olur nasil içilir bilmiyorum suan🤷♀️
Clkaysgl Aslihan2 canım 1 adet soğanı ıkı bardak suda kaynatıyorsun kapağını kapatıp dınlendırıyorsun kahvaltıdan sonra ıcıyorsun hem kıst varsa onu hemde adetini söküp düzene sokuyor dıyorlar
Birsen2906 Clkaysgl burdayım bende 3 gün geçti erken gebelik yapıyom yok çıkmıyor pazartesi kan vericez olmazsam
Clkaysgl Birsen2906 benımde ıkı gün gectı sancım var sımdı ama çok az kan geldı anlamadım normalde akardı adet olmuş olsam ay KESK’e yerleşme kanaması olsa
Clkaysgl Birsen2906 bendede adet belirtisi sadece göğüs şişkinliği vardı normalde her ay olurken midem bulanırdı
duygulilom Kızlar ben 1 gün gecikmeyle yapmıştım benim tüm adet belirtilerim var oldum olacam derken 1 hafta adet sancısı çektim ama gebeymişim
Clkaysgl duygulilom bende dün adet sancısı cektım akşama kadar sadece bır parmak boyu kahverengı akıntı aktı ve bır avuç kan geldı. Yine bugünde aynı sekılde bır serçe parmağı kadar kan akmış anlayamadım ne olduğunu
duygulilom Clkaysgl kuzum fazla kadana taktığında oda etkiler adetini. Akışına bırak inşallah tez zamanda olur.
Clkaysgl Birsen2906 bende sankı yerleşme kanaması oldu adet gibi degıldı dün 3 gündü bıttı bı parmak uzunluğunda kanama oldu 3 günde