Saripapatyam1 Bittercikolata Hiç bişey işe yaramıyor maalesef ben ilk çocuğumda harita gibi oldu karnım 🤭 Ama hiç takmadım tabi tek odağım sağlıkla kucağıma almaktı Doğumdan 1 yıl snra geçti kendi ten rengime döndü rengi çok da belli olmuyor ten rengine dönünce
[silindi] Bittercikolata o zaman cilt yapından demekki nemlendirici bile sürsen hamile kaldıgından beri o bile esnetşyomuş cildi yumuşadığı için cilt yırtılmıyomuş sen bide vazelin fln sürmüş sün daha cok fauda etmesi lazımdı sana
Nil__k Bittercikolata Bittercikolata Sarı kantoron çiçeğin rengi için kullanılan terim yağı kırmızı oluyor orjinali sizdeki normal yani👍🏻
Canipek7 27+3 haftalık 25 de biraz çatlak oluşmuştu biraz geç kullanmaya başladım maalesef LİERAC JEL aldım kullanıyorum çatlaklar gitmeye başladı
glcn_1289 Bittercikolata benim son haftaya kadar çatlaması 38 haftalık olduk çatlamaya başladı bu vücutla alakalı istediğin şeyi yapsana fayda etmez yani ama vazelin kullanabilirsin
Nil__k Bittercikolata ben kullanıyorum ama içiniz rahat etmiyorsa ufak bir yerde deneyip öyle kullanın