3MelekAnnesiii Merhaba kızlar maksat muhabbet ben Ankara Keçiörende oturuyorum 2 bucuk yıllık evliyim 11 aylık dünya tatlısı oğlum var elinizden öper 14 haftalıkta hanileyim Oğlumda da devlet hastanesine gittim devlette doğum yaptım memnun kaldım cok sükür bu bebegimde de aynı hastaneye gidiyorum Gülhane eğitim ve araştırma hastanesi Sizler napıyosun uz hangi hastaneye gidiyorsunuz 😊💮
Sultan94 3MelekAnnesiii merhabalar ben de Ankara’da oturuyorum ilk bebegimi özelde yaptım şimdi Şehir Hastanesi’ne Necati Hançerlioğlu’na gidiyorum henüz 6 haftalık🤰
Ayaegulyunus 3MelekAnnesiii merhaba canım bende 25 yaşındayım Keçiörende oturuyorum 1,5 yıllık evliyim 25 haftalık hamileyim 🤰🥰 Sami Ulus Beştepe doç.dr.Elif Yılmaz’a gidiyorum
Kumsallina 3MelekAnnesiii 25 yaşındayım yenikente oturuyorum kızım var 20 aylık şimdide o haftalık hamileyim sami ulus beştepe de doğum yaptım smdi gene oraya gidiyorum çok memnunum
Busrasahin Sağlıkla kucağına al inşallahh 🤗 Bende keçiörende oturuyorum 22 yasindayim bi oglum var 3 yasinda simdi 20 haftalık ikizlere hamileyim 🙂 Hastane olarak şehir hastanesine gidiyorum 🙂
3MelekAnnesiii Busrasahin ooo masallah size yaa cinsiyetleri belli mi 😊ailede mi vardı ikiz felan nasıl denk geldi 😊💐
3MelekAnnesiii Sultan94 sağlıkla kucagına al cnm hemen hemen herkes sehir hastanesine gidiyor ama ben sırf refakatçi almadıgı için gitmek istiyorum oraya siz memnun musunuz
sumeyye8aslan Bende Keçiörende oturuyorum 24 yasindayim, bekarken de keciorendeydim evlendim 1,5 yil etimesgutta oturdum,şımdı yine keciorendeyim ilk hamileligim 31 haftalığız, kızımız olacak Allah’ın izniyle Şehir hastanesine Fatma Salih e gidiyorum
3MelekAnnesiii sumeyye8aslan memnun musunuz hastaneden dogumda refakatçi almadıkları için ben eledim o hastaneyi
Nurcihn Ayaegulyunus memnunmusun bende Tuncay Küçüközkana gidyorum cok memnunum 27 haftadan beri oraya gidiyorum 34 haftalık hamileyim Keçiörende oturuyorum ❤️
Havvacennet Merhaba benimde 21 aylık bir kızım var 24 haftalik yine kızıma hamileyim mamakta oturuyorum ilk başta tıp fakültesine gidiyordum sonradan randevu alamayınca şehir hastanesine gitmeye başladım çok da memnunum🥰
Emineuyar Sincan da oturuyorum 5 yaşinda oğlum var ve 37 haftalık hamileyim 24 yaşindayım gazı ye gıdıyorum doğumumuda orda yapcam
Srfdycn Ankara’da özel olmayan hangi hastanede riskli gebe uzmanı iyi olan biti var bilginiz varmı acaba
Busrasahin Srfdycn Srfdycn Şehir hastanesinde var canim benim ikiz oldugu icin riskli gebelik bölümüne yani perinatolojiye gidiyorum gayet memnunum
Nurcihn Brcadn bende Sami ulusa gidiyorum hep aynı doktora randevu buluyorum çok şükür ama kadın hastalıkları yazıyorsa randevu almayın yoksa normal kadın hastalıklarına bakıyor gebe polikliniği yazana alın ben geçen kadın hastalıklarına almisum aynı doktoruma ama öğün sadece kadınlara bakiyomus normal yani gebelere değil sürekli degisiyorlar
Ayaegulyunus Brcadn aynen canım sürekli bulabiliyorum en başından beri aynı hastane ve aynı doktora gidiyorum 😊
Sultan94 3MelekAnnesiii herkes duyduğuma gire çok memnun canım benim sezeryan olduğu için refakatçi kabul ediyorlar
sumeyye8aslan 3MelekAnnesiii memnunum ,etlik zubeyde gittim 19.haftaya kadar sanırım hiç ama hiç memnun değildim iyi ki buraya gittim
Ayaegulyunus 3MelekAnnesiii refakatçi alıyorlar bende çok araştırdım gitmeden önce hastaneye canım odalar da tek kişilik özel hastane gibi