aslzyn44 sabırsızlık heycan korku mutluluk hersey bı arada son 80 kaldı kızıma kavusmama çok şükür sizin son kaç
aslzyn44 Hafise valla oyle zor geçiyor banada bıran once gelsın nasıl bısey olacak kıme benzıcek meraktan deliriryorum😂
aslzyn44 Min23 28 mayıs gozukuyor ama doktorun cıhazına gore 25 26 falan tabı ısın sezeryan boyutuda var 10 gun once olursa daha erken suan bıldıgım 80 gunden daha az kaldıgı😂
aslzyn44 Aysentass öyle valla baya sabırsızız sen yıne ıyısın surda son zamanlarınız heran dogurabılırsın bızım daha uzun😂🙄
Min23 aslzyn44 hadi hayırlısıyla gelsinler inşallah. Doktor bana 12 13 mayıs dedi dogum tarihi olarak
Aysentass aslzyn44 sanki ben sizin yollardan direk buraya mı atladım 😅😅😅 ben de geçtim o yollardan dayanacaksınız mecbur
Zeynep_ayaz aslzyn44 aslinda bana zaman cabuk geciyo 😊 2 bucuk yasinda oglum var onla zaman su gbi akiyo cnm
aslzyn44 Zeynep_ayaz ay ne guzel bızım ılk olunca gun gun bakıyoruz ne kadarımız kaldı dıye 2. de bızede su gıbı gecer ınsAllah😊
Zeynep_ayaz aslzyn44 ilkler çok özeldir sabirsizlanir insan zaman dururda saat gecmez sanki anliyorum seni cnm 😊ikincisinde de heycanlaniyo insan hele bide prensin yanina prenses beklerken 🌸 ama butun gunun ewlatla gecirdigin icin tek ugrasin o oluyo 😊🥰💞
Nejlaoyku aslzyn44 öykü duru düşünüyorum ama çok kararsızım doğuma kadar heran değişebilir 😂😂😂 siz ne düşünüyorsunuz