dmr177 yeni hamileyim o zaman hamileyim dedim kaynanama 1 buçuk aylık evliyim bana diyor ki millet 2 yıl çocuk yapmıyor millet akıllı siz niye hemen yaptınız diyo insan bi sevinir şimdi gelmiş ismi barış olsun diyor biz koyduk dedik hiç de koymam onun dediği ismi kendim koydum demir beyazıt olcak inşallah 15 haftalığız 😊😊
Cigdembakar dmr177 bide kndilerini bi üstn görüyolar yok brn babanesiym bn dedesiym bizm dediğimz isim olsn ee bizde annesi babasıyız😂
Cigdembakar dmr177 hahah😂😂 bnmde günlk işlerimi eşim yapar saolsun sofrayı toplar makinaya kouar feln kaynanm eşimede çiğdem ne işe yarıyo o yapsn otur sen dopunca avcunuza sıçırırsnz artk dedi sıöırcam tabi bnm yavrum😂😂
dmr177 Cigdembakar her şeye karışıyorlar ya bazen hiç sevmiyorum 😡😡Allahtan eşim bana düşkün severek evlendik düşkün olmasa çok ezmeye çalışırdı bu beni bana diyor evi süpür doktor yasakladı dedim o nasıl doktor gezmeyi yasaklamıyor diyor senin evin için çocuğumdan olamam süpüremem dedim seyahat serbes ayrıca dedim kendi kendine konusuyor halâ
dmr177 Cigdembakar ben dedim zaten isim koymak anne babanın hakkı diye bize kimse öyle demedi diyo o da esinle senin aranda dedim inat ettim istediğim ismi koycam Allahın izniyle eşim de öyle istiyor zaten
Sedafirat Cigdembakar canım sen sen ol sakin dokundurma gerçekten çok tehlikeli boşver desin öyle he sevdirmeyecem de sussun
Cigdembakar Sedafirat diyorm zatn bide bana bırakırsn bi hafta diyo bn ona yavrmn ayakabısnı bırakamam valla korkarm
Sedafirat Cigdembakar zaten o lafları insani delirtiyor annem diyo ki sende anne olacan ben senin isine karışmam hım aklına takılan bisey oldu söylerim yapamadigin olunca yardim ederim ama karışmam sana çünkü sende anne olacan öğren ki çocuk sana baglansin seni sevip sana güvensin hic kimseden bisey beklemesin gerçekten de öyle bende öyleyim bisey oldu mu bi eşimden bi de annemden babamdan yardim isterim onlara danışırım yoksa kimseye muhtaç olmam Allah ta göstermesin yani
1PrensAnnesi Cigdembakar ay allahım nasıl bir laf o ya 😡 duyma cnm sen onları dediğin birebir doğru patavatsız işte sende ona laf söyle rahatla alttan alttan...
Cigdembakar 1PrensAnnesi yüzünede söylesem alınmaz hiç sende kaynana olcaksn görcem diyo bide onun gbi olcağmı hiç sanmıyorm bnm oğlm mutlu olsnda vçsesim çıkmaz valla
Gulnur Cigdembakar ya genelde bunlarin dusuncrsi ne ise bende anliyamadim boyle sacmaliklar yapiyolar sen cvpini esirgeme bence
CaglaYusuf Cigdembakar böylesi konuşabilen kaynanaya az bile hayır kendilerini ne sanıyorlar marifet kız yada erkek doğurup oğlan anası olmak kız anası olup kimsenin kaynanalık yapmaya hakkı yok kendi evladın gibi göreceksin gelinine kızım damadına oğlum diyecek hissettirecek sevmediği şeyleri kimseye yapmayacaksın ama nerde herkesin kendi annesi başka özellikle kızlar annelerine düşkün olurlar ve istisnalar hariç nekadar iyi olursa olsun hiçbi kaynana kendi annenin yerini asla tutmaz tutamaz gelinler iyi bilirler
Cigdembakar CaglaYusuf annemden allah razı olsn çalştğı halde 5aydr gelir evimi temzler ütümü yapar kaynanmda bnden yardm bekliyo 😂 yapabilck durumda olsam krndi evimi temzlerm demi ama valla sıkıntı basıyo bni konusu oluncada ne biçin insanlar
1PrensAnnesi Cigdembakar alınsın alınmasın ne önemi var sen söyle rahatla kaynana olacaksanda sen olacaksın ona mı kalmış derdi😡 bazı insanlara yaş yaramıyo ya terbiyesizlikleri artıyo
BusRAmazan Bu kaynanalar hep aynı sanırım benimde ilki 7 haftalıkken kalbi durmuştu qorumceyle ikisi bana sen pek yiyip icmiyordun ztn dedi. Akılları sira yemediqimden olmuş. Bnde dedim yemekle içmekle alakası yok doktor bile öyle demiyor ilk 3 ay kanla besleniyor dedi dedim sustular. İnan ne derlerse cwplarini alırlar bişey değil bnm esimde anneci ben bişey diyim o sesini hiç çıkarmaz ailesine ewe qelincede ben bsinin etini yiyorum o ayrı konu. Şimdi yine hamileyim ilk 3 ay düşük tehlikesi wardi iki sokak mesafe wardi bı kere qeldi bı kere aradı sordu. Hiç aramaz sormaz ama en iyisi qelipte sinir etmesin diorum qorduqum zaman bile sinir oluyorum
Cigdembakar BusRAmazan bnde 2 sene önce 7haftalkken düşük yaptm kaynanam ozamnda demekki allah seni anne olmaya layık görmedi dedi bana nasl zoruma gitmişti
Sedafirat Cigdembakar öyle canım benim kaynanana da alttan alttan laf vur şakayla karışık yüz bulmasın yoksa doğunca çok çekersin
CaglaYusuf Cigdembakar Yaparız ederiz zamanında yapılması diye bişey var insan heves eder biraz ama nerdeee
Downtowngirl Beninkide sigarayı bıraktım kafeini azalttım vs amaaan onlar uydurma biz neler yaptık hiç bişe olmadı yalan bunlar diyor kocama, bu kadınlar çok kıskanç Allah korusun onların gazabından, kendi planları kendi başlarına geçsin inşallah
Cigdembakar 1PrensAnnesi benimkide gün geçtikçe çock gibi davranıo snrada bnm içim temz öyle demk istemedim diye geçiştriyo