Yaseminece evet canım ya bi anda oldu herşey şok Ferda hoca bi poliklinikse bi doğumhaneye kadın nekoştu ya sorma . Ferda hocadan memnun kaldım başta biraz kızmıştım ama olayı ele alış yöntemini gözden geçirince cidden güvendim çünkü cidden çok kısa olacağını anladı doğumun sık sık odaya gelip muayene etti belki 4kez o bir kaç kez de ebe muayene etti sonrasında doğum anı zaten çok kolay oldu yönlendirmesi motivasyonu soğukkanlı olması iyi hatta ben bir ara dediklerini uygulamıyormuşum devamlı kalçalım kaldırıyordum sanırım biraz sert bi tonla uyardı ama azarlama değil bu yanlış anlama beni olaya odakladı tekrardan ve dediğim gibi çok kısa sürede kızımı hop havaya kaldırdı ciddi anlamda tecrübeli bir doktor bı arada ebem Cemile hanım idi zaten iki ebe var diğer ebe de sonradan ilgili biri olduğunu öğrendim ama Cemile hanım cidden çok tatlı acayip pozitif Güler yüzlü doktor ve ebe açısından için rahat edebilir canım rahat rahat .ama hasteneden pek memnun kalmadım ne yalan söyleyim gece sular kesildi 😳hastanede su yok inanamazsın elimizi yıkayanadık sifonu çekenedim zaten kanamam oldu etraf battı rezalet ya Okan üni hizmet açısından asla aldığı parayı hak ettiğini düşünmüyorum doktorum orda diye gittim açıkçası Ferda hoca ordan ayrılırsa oranın ciddi potansiyeli düşer .hemşireler biraz tecrübesizdi damar yolu vs olaylarında hırpalandım
edit : bnim damar yolum aşırı zor bulunuyor
standart bi hastada başarılı oluyorlar muhtemelen
onun dışında aklıma gelen başka bir şey sağlık personeli cidden pozitif bebeklere çok nazik kibar davranıyorlar için rahat edebilir anne ile de sık sık gelip emzirme vs kontrol edip her defasında mutlaka yardım ediyorlar eğer ihtiyacın var ise , ve moral veriyorlar bu da elbette çok pozitif bir durum sormak istediklerin olursa yine sor canım 🥰