deletedmom80 ElifKarata inşallah canım ya annem sen deli misin? Kızım niye oynuyorsun oynamadığın yerin varmı diyor ben ne bileyim dedim pislik zannediyorum ☺️
Twinsmom66 ElifKarata valla canim artık göğüs pedi kullanıyorum ben düşün hic ellemiyorum dr bırak aksın dedi göğüs ucu doğum baslatirmis
Elcnerdgn Ya bende temizliyorum ve evet hamile kaldıktan sonra böyle birşey oldu ama insanın eli gidiyor 🙈 neyse bari temizlemeyelim
Melegimveben ElifKarata ben daha o kokuyu almadımm😥 alırım inşallah bebek kokusu gibisi varmı ya 😍 ablamın hamileliğinde alıyordum o kokuyu bebek kokuyordu😍😍
Melike464860 ElifKarata canim benimde birikinti oluyor.temizledim temizlerken sizladi sonra sivi gelmeye basladi sonrada ellemedmxbende . Ama bazen camasirda sut lekesi oluyor. Süt kokusunu bende hissediyorum hatta esim bazen sen süt kokuyosun diyor
ElifKarata Melike464860 demekki yanlız değilmişim 🙏😘 canm insallah akmaz da bebişlerimize yeter de artar sütümüz
ElifKarata Twinsmom66 hımm daha da ellemem duydumya korktum birden 🙏🙏sağol canm bilgilendirdiğin için
Mrvdnz ElifKarata bende 30 haftadayım ama hiç öyle şeyler yaşamadım. Anormal bi durum yoktur demi ya 🤔
Melike464860 ElifKarata yeter yeter bence iyi birsey bu .yani demek oluyorki sütümüz yok değil yani ☺☺ simdiden geliyorsa bebisler dogunca kesin gelir ☺☺