ElifKarata Merhaba arkadaşlar göğsümün ucunda beyaz kremsi koyu bir sıvı birikiyor kuruyuncada sertleşiyor ben temizliyordum annemde temizleme ucu açılmasın sütün gelir dedi nedir bu normal mi sinir oluyorm orda birikip kuruyunca temizlemeden de duramıyorum 26. Haftamdayım bu arada .
BarBeyzazer ElifKarata ablamda bana aynısını dedi üstün akar boşa Doğuma kadar azalır dedi doğruluğu nedir bilmiyorum ama başıma gelirse temizlemem diye düşünüyorum 🤔
Melegimveben ElifKarata aynen ama bende sarı birikiyor genelde geçen temizledim süt geldi canım sonra dokunmadım 😬
Melegimveben ElifKarata aynı haftadayız sende sızlama oluyor mu bazen göğüsüm öyle sızlıyor ki uçları falan beynime vuruyor ağrısı 😭
Rasev ElifKarata canim benimkisi bildigin sut gibi oluyo bazen daha cabuk dedim dokdor normal dedi 18haftamdayim bu arada
ElifKarata Melegimveben bidaha bende dokunmayım canm ya süt geliyor demekki onu temizleyince göğüslerimde arada sızlıyor bide bebekler kokar ya mis gibi bebek bebek 😂🤗👶🙏 göğüslerimde öyle bir koku alıyorm sanki bebeğim doğmuş gibi kokusu burnuma geliyor
HaticeTygnTpc ElifKarata Aynen bende öyle hissediyorum süt kokuyorum gibi sanki 😍 Bide aynen o kuruyanı temizleyince kaşıntı acı gibi birsey oluyor hassasiyet 😕
Melegimveben ElifKarata ben daha o kokuyu almadımm😥 alırım inşallah bebek kokusu gibisi varmı ya 😍 ablamın hamileliğinde alıyordum o kokuyu bebek kokuyordu😍😍
Melike464860 ElifKarata canim benimde birikinti oluyor.temizledim temizlerken sizladi sonra sivi gelmeye basladi sonrada ellemedmxbende . Ama bazen camasirda sut lekesi oluyor. Süt kokusunu bende hissediyorum hatta esim bazen sen süt kokuyosun diyor
0114 ElifKarata bende 26. haftadayim aynen benimde öyle oluyor annem arkadaslarim hep ucuyla sakin oynama sıkma dediler iltihap olurmus bebek emmezmiz sonra
ElifKarata 0114 kendime dur diyemiyorum ya bende sürekli elim gidiyor gördükçe o kuruyan sıvıyı alıyorum hiç akmadı öyle süt gibi insallah ta akmaz kendimi durdurmam lazm kaşınıyor birde tam ucu
Mrvdnz ElifKarata bende 30 haftadayım ama hiç öyle şeyler yaşamadım. Anormal bi durum yoktur demi ya 🤔
ArifeAhmet ElifKarata bende aynı problemi yaşıyorum ve gördükçe temizliyorum senin gibi sütümde sıkmadıkca akmıyor kendi kendine sütüm geliyor biraz ama ellemeyince gelmiyor ben dokunmuyorum zaten😊
BeyzaGnaydn ElifKarata bende de oluyor uzun zamandır ve bende temizliyorum 34. Haftadayım bi sorun olmadi :) bende sinir oluyorum oyle olunca hemen temizliyorum
SevdaTacoluBakr temizlemeyin arkadaslar sebepsiz bi sey yoktur ...benim annemde temizlenmiş sütü hiç göğüste durmamis boş akmış abim doymayinca mama verilmiş ve sonra memeyi bırakmış. ...annem sürekli beni uyarır bu yuzden
deletedmom80 ElifKarata canım aynı sorun bende de var ya ne o allah aşkına temizliyorum eşim de bana kızıyordu hayatımda böyle birşey görmedim ben
Twinsmom66 ElifKarata 20. Haftadan beri benim öyle hatta artık hergun süt gibi bisey geliyo bende dr um normal dedi sıkma oynama ucuyla sadece dedi