Busra3509 Esra2580 bende panik atak hastasıym Normal mi dogurdunz Ben dogum dan cok korkuyorum o an fenalascam diye 😟😟
Esra2580 Busra3509 seni hatırlıyorum çarpıntı yaşayan anneydin demi ☺️ bende çarpıntı sorunu yaşadım hamileleigim boyunca ve doğum anında nabzim 160 oldu inan bana hiç bişey olmuyor canım kucağına alınca herşey geçiyor
mervedaldaban Busra3509 bendede panik atak var ama herşey gözümün önünde olsun kafasındayım o yüzden biç atak geçirmedim çok şükür doğumlarda inşallah sizinde öyle olur
Busra3509 Esra2580 kac haftalık dogdu acaba Hayırlısı olsun 😊🌸 Cok sancı olyor mu Veya acı hissediyo musunuz dogum esnasnda
Esra2580 Busra3509 37+5 haftaliktik tabi sancarin son dakika da tavan yapiyor ama inan bana çok kısa sürüyor tabi herkesin doğum hikayesi farklıdır ama ben aşırı panik atak biriyim aşırı hemde ben yaptıysa.herkes yapar 😀🥰🙏
esinaltintaas Esra2580 Hayırlı uğurlu olsun canım 🤲🏻 Nasıl geçti doğumun ? Bende oksapar kullanıyorum normal doğum yapılamaz falan dediler ,çok kan kaybediliyormuş organlara pıhtı atabiliyormuş hep öyle dediler bana korkuttular😔
Esra2580 esinaltintaas ben sabah 8 de ignemi yapmıştım öğlen sancım gelmeye başladı doktorum sadece epidural takamayiz dedi akşam üzeri 6 gibi doğum oldu ve öyle çok aşırı kanamam yok şuan … Herkesin dediğine bakmayın ben oksapari covidden sonra kullanmaya başladım kanımda pıhtılaşma yapmış ama çok şükür bir sorun yaşamadık sezeryan da ameliyat sonuçta onda da risk var hem daha fazla yani ameliyat olduğu icin
Esra2580 Tazeannebaba55 37 haftalıkken doktorum çatı.muayenesi yapicaz dedi muayene yapti ve 4 cm acilma var dedi ama benim ağrım yoktu eve geldim aradan 4 gün sonra hafiften ağrılarım olmaya başladı bugün de suyum geldi evdeyken hafif adet sancısı gibi ağrım vardı hastaneye geldiğimde sancilarim yükseldi ve zirveye çıktı ☺️ açmaya baktılar 8 cm sonra 9 cm oldu hemen odaya aldılar o an evet ağrı inanailmaz kötü dayanamiycak gibi oluyorsun ama sadece 5dakiks sürüyor ebe çok yardım etti sağolsun karnım bastırdı ben ağrıdan pek ikinamadim 🥰 ve bebeğim doğdu o an bütün acılarım geçti inanamıyorum hala normal doğum yaptığıma Rabbim sizlere de göstersin inşallah 🤲❤️
Esra2580 Eaf evet ilk doğumum herkesin acı eşiği farklıdır yani evet kötü ağrılar dayanılmaz gibi oluyor ama dayaniliyormus çıkarken ağrı baya fazla oluyor ama bebiş çıkınca kuş gibi rahatliyorsunuz🥰🙏
Nalsaevirsa Esra2580 kesi atildi mi ? Ben bebegimin cikis aninda hicbir agri aci hissetmedim,,, basinin ciktigini hissettim ama cok güzel bir histi o da agrili yada acili degildi , acaba bana kesi atildigi icin mi rahat oldu diye merak ettim.
Ebru2403 Esra2580 ilk gittiğinizde açılmaniz kaçtı ben 37 haftalığım doktor 2 cm açılman var dedi nst de sancıların var dedi ne zamn gelir merak ediyorum
Kumsalkaran Esra2580 Allah bağışlasın canım❤ Rabbim bir ömür sağlıkla güzel günler yaşatır inşallah🥰 Canım panik atağın gebelikten önce olan bi durummuydu? Ben 15 yaşımdan bu yana panik atak için büyük uğraşlar verdim. Normal doğumdan çok korkuyorum. Sizinde ileri boyuttamıydı?
karabc Allah bağışlasın hayırlı olsun bende erken doğum riski ve panik atak hastasıyım bebek nasıl kilosu küvezde mi acaba?
Linam6868 Esra2580 Amin inşaAllah bizde sağ salim sağlıklı sıhhatli alırız kucağımiza sağlıkla büyütün evladınızi insaAllah ❣️