Cansu60 Denizin ınsalaj canım yaa edıyoeum dua da sızde edın ınsalah kabul olur canım bırde ben foto yuklemeyı bılmıyorum bana tarıf edermısın
Denizin Cansu60 googleye gir , img resim yükle yaz en üstteki adrese gir , resmi yükle de sonra fotoğraf arşivinden seç fotoyu , yüzde yüz olunca sağdaki kırmızı yere bas , somra linki kopyala yapıştır buraya
Yavuzz Cansu60 sordum canm 2 düşük normal mis 3 ve sonrasını kontrol test ediyorlarmış bakalm hayırlısı olur insaAlalh
Cansu60 Yavuzz hayırlsı canım dıkat et kendı bende dedım arastırmak ıstedım eger dusuk yaparsam dıye banada dedı dr ıkı yada 3. Dusukten sonra yapıyorz arastrmayı bakalım ınsallah olmaz sanada ınsallah tez zamn saglıklı evlat nasıo olur canım 🙏
Cansu60 Fidoss orası oylede yınede ınsan üzülmeden edemıyor canım yanı sıkımtı su bende normalde beta takıpbı yaprkende ıkı gunde ıkı katı olması yerıne benım dort gunde ıkı katı oluyordu yanı artıyordu ama gec kesede aynı sekılde bazı dr hıc keseyı bıle gormedıler hep saglıksız dıyıo durdular dr. Degıstırım bakalım hayırlsı 🙏
Fidoss Cansu60 benimde öyleydi 4 günde 317 den 380 e çıkmıştı 4 aralıkta 317 ydim 8 aralıkta 380 i gördüm 10 aralıkta 665 i gördüm bir hafta daha bekledim düzenli artışlar oluşmaya başladı kese göründü bebek görünmedi bu defada dr bu kadar büyük kesede bebek olmaması tuhaf dedi bir hafta daha bekledim bebek göründü çok şükür iyi düşün sürekli
Cansu60 Fidoss ınsallah duzelır canım benımkıde saglıkla al sende kucagına ınsallah bebegını canım 🙏🙏
Denizin Cansu60 Cansu60 canım öncelikle ben doktor değilim ama hayat tecrübe doktoruyum çok araştırma yaptım ona göre bak sonra kızma bana, öncelikle ben yolk sacına benzer bişey görüyorum gibi anladınmı ? Eğer bi kesede yolk sacı varsa o yuvarlakımsı parlak olan şey varsa bebekte geç döllenmeylede olsa oluşacaktır .Hakkında hayırlısı olsun sen bol dua et dinlem su iç ani hareketler vs yapma , dediğim gibi durum bu en iyisini doktor bilir unutma biz sadece tecrubelerimize göre konusuyoruz 🙏Allah mucizelerle doludur unutma
Cansu60 Denizin yok canım nıye kızayım tabıkıde sız daha tecrubelısınız zaten kızacak bırsey olsa paylasmamda dedıgım gıbı ama cok teskur ederım ınsallah vardır haftaya ınsallah olusur dua edıyom bende ama sızde edın cunku sızınde evlatlarınız var hamılemısın bılmıyom ama hamıelysen hamılelerın duaları kabul olur ımsallah sızın dualrınzıla saglıkla evlatlarımızı alırız cok teşekkür ederım yorumun ıcınde hafta cuma gıdıcem sonuc neyse yazarım sana canım ☺️
Denizin Cansu60 hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım gerçekten hepimiz sınavdan geçiyoruz emin ol , baxı vurdumduymaz saçma sapan post açanları çıkar yüzde doksanımız hep acı tecrübe yaşamış insanlarız Allahtan ümit kesilmez o herşeyim en guzelini verir kullarına unutma haline hep şükret Allahnşükredene verir pes etmek yok 🙏
Cansu60 Denizin ınsalah canım şükür edıyorum tabı canım yanı dusuk yaosam bıle en azından oluyor duye sukur edıyok önceden gıtmedıgım dr kalmadı hepsı ne esımde ne bende sıkıntı yok dıyıp duruyordu 4 kez yumurta catlatma yaptırdım tutmadj en son kendı halıne bırakdım ve bu ay sansa oldu ınsallah rabımde bana bagıslar cok teşekkür ederim sanada guzel yorumun ıcın ıcım bırazda olsa rahatladım bırılerıyle paylasmak guzel bırsey helekş benı anlıyam bırı olmasıda ayrı guzel bırsey ☺️☺️🙏