Aselminaaa M_Duman_ uzerine kaynar su tutma bu erken doguma sebebiyet verebiliyor sicak su kaslari gevsettigi icin. Ilık suyla kapalida yapsan bisey olmaz diye dusunuyorum. Zaten cok sicak olursa darlanir kendin otomatik acarsin
M_Duman_ Sevvalkrbg mecburen 2 3 gun bekliyorum hep banyoya girmek icin sık sık girmiyeyimdiye normalde her gun banyo yaparım ben
momy_95 Ne alaka ya hamileyiz diye kokmamız mı gerekiyor her duyduğunuza inanmayın hamile olan şunu yapamaz şunu içemez sağa bakamaz sola bakamaz tamam hassas bi dönemde çoğunda hurafe akıl süzgecinden geçirmek bazı şeyleri
M_Duman_ momy_95 yanımda biri olsa korkmamda sonra başıma bi iş gelir imdadıma yetişen olmaz diye bir az cok pinpirik yapıyom🙄
glcn_1289 Daryaa evet doktorlarda çok sıcak suyla duş almayın diyor ama son zamanlarda sık sık duş alın vücudunuzu yakacak kadar sıcak olmasın da açılmayı kolaylaştırıyormuş
ysfali06 M_Duman_ Bi koku hassasiyeti oldu bnde herşeyden tiksiniyorum 😅 yemek yapınca koktuğumu düşünüyorum hemen duşa giriyorum. Yani hergün duşa giriyorum Bi zararını görmedim 35+5im şuanda.
M_Duman_ Kediannesi123 daha doktora ilk kez gidicem o zaman az az gireyim daha nasıl bir durumdayım bilmiyorum😒
Kediannesi123 M_Duman_ sorun olmaz o zaman canım o kadar takılma çok aşırı sıcak olmasın çok oyalanma da bir sorun olmaz 🙏🏻
Dry34 Hiç duymadım ama sen hemen ılık bi su ile şampuan ve liflen öyle çık çok durma onzaman ben de hergün girerim . Hem rahatlarım hemde alişmişim artık bi gün girmezsem saçlarım filan yağlı gibi hissederim