haydibakalim Seda_gdr97 normalde çayı çok severdim bi demlik tek başıma içerdim ben de içemiyordum canım başlarda tiksinmiştim 15. Haftadan sonra içmeye başladım
Seda_gdr97 haydibakalim içmeye başlamışsın artık en azından umarım bende kısa zamanda içmeye başlarım🤦🏼♀️
Mervenzeee Seda_gdr97 14. Hafta anca geçti çay tiksintim çok severdim nasıl oldu diye şok olmuştum resmen neyseki geçti şimdi bol bol içiyorum 🌝
Birceo Seda_gdr97 keşke tiksinsem , günde 4 ince belli bardak hakkım var çok zorlanıyorum . Normalde koyu içerim çayı , açık dökmem gerekiyor tadım tuzum kaçıyor 😂
OzgeAlya Seda_gdr97 Çok saçma ama ben içince mide yanmama çok iyi geliyor 🤣 ve Tabiki çok açık içiyorum
Eylosunannesi Seda_gdr97 bende tiksindim ve baya bir sure icemedim canim ama sonra hepsi gecti sukur suan 27. Haftadayim
Elfu Seda_gdr97 bende cay bana sanki sıcak su gibi geliyor içmek hiç istemiyorum aksam rşim çay içer ben kahve önceden 1 femlik cay içerdim smdi tam tersi canım gunde 3 4 kere kahve istiyor ama 1 kere ile yetiniyorum😁
Ylmblz Seda_gdr97 3 saat çay içmesem çaysızlıktan başım agrırdı, öyle tiryakisiydim çayın, öyle bir tiksindim ki hamilelikte 35.haftamdayım hala içemiyorum :((
Mom2525 Seda_gdr97 ah ahh bir karadenizli olarak günde 3 demlik çay içerdim şimdi bir bardak bile içemiyorum 🥺
Nilya88 Seda_gdr97 valls bende anlamadım 10+3 oldum çok şükür ne tiksinme ne aşerme hiçbişeyim olmadı şimdiye kadar sadece arada midem bulanır gibi oluyor o kadar
Cigdemss Seda_gdr97 ben tiksinmiştim evde içemiyordum ama misafirliğe gittiğimde başka yerde , yanında bişiler ikram edilirse içiyordum. Başkasındayken kokmuyodu. Şimdi azar axar içiyorum. Sadece 2 bardak
Seda_gdr97 Cigdemss evet misafirlikte farklı geliyor ne kokuyor ne tiksindiriyor orası da bi garip ama gerçek ☺️
MyPrncssArwen Seda_gdr97 evet kuzum öyle oluyormuş gerçektn en sevdiğin şeyden tiksiniyorsun 😌 inşallah seninde tez zamanda geçer ☹️ bizde 8.5 aylık olduk kızımız olacak inşallah, senin? 😌❤️🤰👣
Seda_gdr97 MyPrncssArwen amin inşallah canım 🙏🏻 Bizde 17+5 haftalık olduk benimde oğlum olucak hayırlısıyla, çok az kalmış sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🥰