Cansum1 Kızlar klozeteee çamaşır suyu döküp cıkıcaktım yere koymuştum ağzı açıkmıs çamaşır suyununnn ayağıma döküldü hemen yıkadım ayağımı ellerime bulaştı bir zararı olur mu bebeğime bütün aksilikler beni buluyor bu ara Hayırolsun inşallah 😞😞😞
Hanif Cansum1 ben havalandırmayı açıp banyo tuvaleti hep yıkıyorum domestosla yani eline ayağına değdi diye ne olabilir ki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Burcum Cansum1 ben her gün mutfakta lavaboyu siliyorum çamaşır suyuyla, yumjrtalı bulaşıkları da keza çamaşır suyundan geçiriyorum makineye öyle koyuyorum. Baya temas halindeyim, 35. Haftadayız maşallahımız var. Çok fazla solumadığın sürece olmaz bişey.
Hanif Cansum1 ayağına dökülse de birşey olmaz ki canım bu kadar endişe etmemelisin. Diyorum ya temizlikte kullanıyoruz temas ediyoruz el ayak ne farkeder
CennetEsmerMelegimKahraman Ben camasir suyu ile hep Temizlik yapiyorum Yani elime ayagima degiyor Hic Bir Sorun yasamadim simdiye kadar ...
Gozdealpu Sağlığımız için temizlik ürünlerinin cildimizle temas etmemesi gerekiyor. Deri temas ettiği şeyi emer. Eldiven kullanmayı alışkanlık haline getirmek gerekiyor.
Prensesininannesi Cansum1 Bende çamaşır suyula temizli yapıyorum hatta herhün kullandığım bişey ayağına dökülemesinden eline dökülmesinden bişey olmaz havasız bir ortamda çamaşır suyuyla olma yani çok soluma başka bişy olmaz
Cansum1 Anladım kızlar tşk ederim içimi rahatlattınız birde çarpınca dökülünce ayagımaaa endişelendim hemen yıkadım ellerime de değdiii sinirlerim bozuldu
TubaUzar Sinemm merhaba canım çamaşır suyunu çok uzun soluklu ve derin derin soludun mu? Teninden yoksa geçmesi düşük ihtimal ama soluma deniyor
Cansum1 TubaUzar valla 2 camım var açık banyomdaaaa havalandırma daaa açık birden dökülünceee hemen yıkadımmm elimi ayagımıııı paspaslardaaa mafolduuu kaldırdım çok solumadım ama koku geldi tabi banyoyu hallenedeneee kadar
TubaUzar [bilinmeyen] sac boyadı gibi düşün arkadaşım karışmak değil ama sende kullanmasaydın keşke yani o keskin kimyasal koku filan çok sağlıklı değil kimin cildine ıyi geldiği görülmüş ki asetonu bile hamileyken çok kullanmayın derler