BaharBall derindemir Aaaa ben 5 gün geçti sandm daha olmasına 5 gün mü var o zaman bekle vnkü hayalet cizgi çıkmıs 🤲🏻 Rabbım ins ellerini doldurur
HafizeFatih derindemir canım benim adetimden 2 gün geçti kan verdim 4.5 çıktı 5 gün sonra tekrar verdim 68 çıktı şuan 19+4 hamileyim sende biraz daha bekle geç döllenme falandır inşAllah hamilesindir Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın Aminn 🥰😘
derindemir Gupssse kan sonucum 3 çıktı maalesef ama ilk defa böyle bir değer çıktığı içinde az da olsa umudum var😞
Gupssse derindemir regle daha varmış umutsuz olma belki olur nasip ınsallah hayrlisyla olur regl geçmeden test yapmamak en iyisi ama ah bi sabredebilsek
Gazel7 derindemir normal değer 3 mü ben 1 referans diye biliyorum kafa karıştırıcı biraz beklenmeli Allahdan ümit kesilmez
derindemir Gazel7 bende bir ümit bekliyorum yükselmesini ama bu ay dediğim gibi bir farklı herşey.kısmet bakalım🥰
Minnoskos derindemir hiç belli olmaz. Neler duyuyoruz hiç ihtimal yokken bile hamile olduğunu öğrenen kişilere kaç defa şahit olduk kimbilir. Sen moralini yüksek tut. Adet gününün geçmesini bekleyip testi tekrarla canım 🥰
derindemir Minnoskos bende öyle düşünüyorum.şimdiye kadar 1 bile çıkmazken şimdi 3 çıkması bir ümit işte.çıkmadık candan umut kesilmiyor🥰
Pink1122 derindemir canim benmkide boyel cikti ayni erken gebelik testiydi gittim ayni gun kan verdim 18 cikti cok sunur bence var benimde adetime 3 gun vard
derindemir Pink1122 yaaaa ağzınızdan bal damlıyor.herşeyin bir zamanı var biliyorum ama inş benim zamanım artık gelmiştir😞🥰
Pink1122 derindemir inslalah saglikla hayurlisi olsun her daim canim sen duani eksik etme hicbir zaman rabbim ne verrse haurlsyla sagliklisyla versin inslalah gonlunu ferah tut💜 https://imgyukle.com/i/NrmDz8 bak buda benim testimdi 😅💜
Tugcedlms derindemir benimde aynı boyle cıktı ilk testımde 1.5 hafta sonra 2. Testı yaptım daha net cıktı daha yenı oldugu ıcın boyle cıkmıştır muhtemelen 1 hafta sonra 2. Testi yap kesın sonuc alırsın ama bence hamılesın