243224 derindemir üzülme bak ben 13 yıl uğraştım ve bekledim ama şuan 21+1 haftalık hamileyim ben bütün kalbinle inanıyorum rabbim sanada verecek sakın pes etme ve üzülme dualarım seninle canım rabbim tez zamanda sanada nasip etsin ins 🤲🤲
derindemir Hiranur_bebek dimi🙂birbirimizi hiç tanımasakta her hamilelik haberine kendimmişim gibi seviniyorum.banada nasip olur inş o haberi vermek
243224 derindemir kaç senelik evlisin ve doktora gittinmi doktor ne dedi sana bı sorun falan var mı canım
Yaseminsrvt derindemir Merakla yorumları okudum inşallah hamiledir diye içimden geçirip durdum.. Üzülme canım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin . Daha erken ilerleyen günlerde tekrar dene
derindemir 243224 4 senelik evliyim.geçen sene bir kaybım var.kayıpla ilgili bir sorun çıkmadı.biraz beklemek istedim doktora gitmek için.bu ay gidicem artık
derindemir Yaseminsrvt yaa ilk cümleniz nasıl mutlu etti beni😍.bakalım 3 çıkması yinede bir umut diyorum🤲🏻
243224 derindemir içini sakın karartma güzel düşün Rabbim sanada vericek ben inanıyorum dualarım seninle 🤲🤲
Melektskn derindemir canım benım adetıme 6 gun vardı test vermıstım beta hgc 0.06 çıktı sonrasında adetim gecıktı ve hamıle oldugumu ogrendım suamda 13hftalık olduk
derindemir Zynp63 vallaha içimden bir his hamileyim diyor sonuç 3 çıkmış olsa bile.adetim 11 inde bakalım bekliycem🥰
karpuzlusodaa derindemir benim 6 çıkmıştı sanmıyorum demişti acildeki hemşire adetten 3 gün sonra öğrendim. Ümitlendirmek istemem ama üzülme de beklenbi bakalım inşallah olur 😊
derindemir karpuzlusodaa benim içimden bir his hamile olduğumu söylüyor .ilk defa 3 çıktı .hep 0.100 çıkardı