derindemir Pnaraga yaaaa çok teşekkür ederim.umarım boşa heveslenmiyorumdur🤲🏻kan sonucumu bekliyorum🤩
Zeyneep7 derindemir o bel ağırısı ve sırt ağrısı bende de var benim de 9 Mart adetim bekliyorum bakalım negatiftim bugün 😓
derindemir Zeyneep7 kaset test negatifti erken gebelik yok denecek kadar bir çizgi işte.inş hamileyimdir ve inş Allah isteyen herkese versin🤲🏻🥰
Hiranur_bebek derindemir hayalet çizgi var canım benim inşallah hamilesindir rabbim hayırlısını versin🤲🥰
derindemir Zynp63 Bebekannee Pnaraga Gazel7 Nur000 koala06 Hiranur_bebek archmom Zeyneep7 Zeyneep7 MucizeAnnesii Ecmelbeyza 243224 nazlisah3535 Aysegngr CeyhunMelikeMislina BaharBall Nurssss tinymom tinymom maalesef sonuç 3 çıktı.negatif.bu ayda kısmet değilmiş ne diyim😞
Hiranur_bebek derindemir canım bizimde olmuyorsu tedavi amaçlı doktora başladığımızda hiç ummadığım anda öğrendim bende
archmom derindemir çok silik bir çizgi var canım . Erken gebelik testi var predector ismi varsa onda daha koyu çıkar . Regliden 5 gün önceye kadar sonuç veriyor ben 4 gün önce yapmıstım baya kıpkırmızı çizgi çıktı 😄
Tugcek33 derindemir silik biz çizgi var kaç dk’da çıktı? Eğer 5 dk içinde çıktıysa gebelik yoksa kuruma çizgisi.
Hsbsk derindemir sanki bi çizgi var gibi ama daha da cok erken. Erken gebelik testiyle deneyin veya kan verin.