Eegurefeoglu Minnakkannesi ya instagramda falan takip ettiğim sayfalarda olsun burda olsun sürekli duru duru duru 😂😂 çyle bi uzaklaştım ben küçükken sınıfımda benim dışımda 5 tane daha elif vardı çünkü hiç hoş olmuyor
Minnakkannesi Eegurefeoglu evet o konuda katılıyorum bende öğretmenim o senin çocuklarının ismi hep aynı oluyor ve sinir bozucu oluyor sınıfımda 4 tane Zehra 5 tane Emir 4 tane Muhammet 3 tane Ahmet var hep soy isimleri ile sesleniyorum 😂
Eegurefeoglu Aysen3434 uğursuz değil ama bir meleğin adı olduğu için çok ağır geliyor o yüzden buğlem ismini tek koymayın diyorlar hep yanında bi isim daha olsun diyolar
Eegurefeoglu Minnakkannesi evet bizimki de öyleydi 😂😂 bu arada benim hiç hoşuma gitmiyordu soyadımla hitap etmesi öğretmenimin size de tepkili olmasın çocuklar 😅😅 lakap falan mı bulsanız ki
Minnakkannesi Eegurefeoglu lakap daha çok çocuklarda travma oluşturan bir durum olduğu için pek tercih etmiyorum ama isim ve soyisimlerini beraber kullanıyorum 😀
Eegurefeoglu Minnakkannesi a tamam sadece soyismini söylüyorsunuz sandım 😅 siz tabii ki daha iyi bilirsiniz bende kalam bi çocukluk anısı sadece 😅