Cnsemrh Hippolyte_28 doktorumu aradım bildiğimiz marketteki mantar değil mı dedi evet hocam dedim bişiy olmaz ama boo sıvı tüket bugün dedi
Hippolyte_28 Cnsemrh mantar bayatsa zehirleyebilir. Yani balık konusu da aynı aslinda. Zehirlenmemek icin sütün ve balığın ya da mantarin taze olmasi lazım. Pazarlardaki açık mantarlardan yedikten sonra süt içmeyin ama
eftelya1 Hippolyte_28 bende kültür mantarı ile zehirlendim maalesef hemde süt falan da içmeden pizzaya koymuştuk bizzat yaşadım
Hippolyte_28 eftelya1 Bayat mantar zehirler dedim zaten. Aslinda bayat herseyi zehirleme potansiyeli tasimaz mi arkadaslar? Pazardan acik aldiginiz mantarlarin bayat olup olmadığını bilmezsiniz. Marketten paketli olanları skt bakarak alacaksiniz
Neslihan1903 Cnsemrh yok canım bir şey olmaz bol bol su iç mantarlı kremalı şeyler yapıp yıyoruz öyle olsa hepimiz zehirleniriz
Mumyaso Hippolyte_28 Aynen, mantar zor sindirilen bir besindir. Çok yenirse sindirim sorunları yaşanır bu da zehirlenme ile karıştırılır.
Hippolyte_28 Mumyaso zaten zehirlendigini soyleyen hanımefendi bi oturusta butun tenceredeki mantarı yemiş. Her seyin fazlası zarar