Cnsemrh Ya4ım saat önce 1 tane mantar yedim üstüne 20 dk so nra falan tezgahın üzerinde yarım bardak süt vardı içtim zehirlenir mıyım çok korktum birden nedense lütfen cevap verin bilgsii olan
Hiranur_bebek Cnsemrh eğer üzerinden baya zaman geçmişse kendini kontrole al baş dönmesi falan yoksa endişelen me eğer yeniysede bi istifra etmeni tavsiye ederim
Hayalizlerim Cnsemrh ne alaka sütle mantar zehirliyormu ? Ben kremalı mantarlı makarna yapıp yiyorum bir zararını görmedim
Cnsemrh Hiranur_bebek yaaaa Ee napcam şimdi ya ya tavada içine tuz döküp pişirip 1 tane yedim sadece üstüne 15 dk sonra falan yarım bardak süt içtim zehirler mı simdi
Hiranur_bebek Nazlinur sütün içindekiler balıkta tavsiye edilmediği kadar mantarda da tavsiye edilmiyor canım
Hippolyte_28 Hiranur_bebek iyi de mantar çorbasının icine krema yoksa süt konuyor ne alaka? Hatta daha hafif olsun diye ben sütle yapıyorum. Paketli kültür mantarları zehirlemez. Yanlıs bilgi verip insanlari strese sokmayın
Hiranur_bebek Cnsemrh çok şükür canım ama dediğim gibi benimde başıma gelmişti ama ben nir oturmaya bir tencere mantar yemiltim
Cnsemrh Neslihan1903 Ya manavda paketli satılan mantar varya kültür mantarı oluyo galiba ondan yedim ama sadece 1 tane kokusu güzel geldi diye oda 15 dk sonra falan susadım tezgahın üzerinde yarım bardak süt vardı onu içtim
Hiranur_bebek Hippolyte_28 yanlış bilgi verdiğim yok yok gir araştır bak bizZat ta başıma gelen şeyi konuşuyorum
Cnsemrh Hippolyte_28 doktorumu aradım bildiğimiz marketteki mantar değil mı dedi evet hocam dedim bişiy olmaz ama boo sıvı tüket bugün dedi
eftelya1 Hippolyte_28 bende kültür mantarı ile zehirlendim maalesef hemde süt falan da içmeden pizzaya koymuştuk bizzat yaşadım
Neslihan1903 Cnsemrh yok canım bir şey olmaz bol bol su iç mantarlı kremalı şeyler yapıp yıyoruz öyle olsa hepimiz zehirleniriz