Vildan007 Merhaba anneler ve anne adayları 🤗 Benim kafam bu emzık olayına baya karıştı Her ay ayrı emzık kullanan var Emzıgı beğenmeyen çocuklar var Neye gore nasıl emzık saçılıyor ılk başta ( benım ilk hamılelıgımı bılgısızlıgımı bağışlayın 🙈)
gizem Vildan007 ben avent aldım şu ayıcık şeklinde olanlardan, bir kaç arkadaşım onu kullanıyor memnunlar. Ortodontik emzikler iyi diyen var. İçine sinen bi tanesini al bence çünkü bebek istemeyebilir de.
1PrensAnnesi Vildan007 philips avent’in ayıcıklı olan soothie modelini aldım kullananlar çok memnun anne göğsüne en yakını oymuş.
Gurbettebianne Vildan007 bende aventin emziğini aldım canım . Gece parlayan emziklerden aldım . 0-6 ay kullanılıyor . Ayrıca yine aventin ayıcıklı olan serisi bar onada iyi diyorlar 🤗
Srknsmg Sadece emzik mi her şeyde çorba oldum. Bi küvet alcam yok plastik yok zararlı. İlk hamileliğim şoklardayım ve çok karıştım😔😔
rmysaa06 Srknsmg senin yine plastik zararlı diyolar benim direk alma ne gereği var elinde yıkarsın kullanılmıyor diyolar 😅 gizli gizli alıcam
Vildan007 Srknsmg ya sormayın sızmi ben mi hamıle kalıp deneyımlı arkadaslarımla grup açtım viviye çare diye 🙂
rmysaa06 Benim yiğenimde hiç bir emziği kabul etmedi mam emzik diye bir marka var instagramda falan satışı oluyor , o markadan memnun kaldılar birde bebeğin ağız diş yapısını bozmuyormuş ama onlarında 6 ay yada 1yıllık olması lazım
Srknsmg Elimde nerde yıkayacam ya lavabo da mı bu millet adamı hasta eder. Ben kimseyi takmıomda kendimde baş edemiom😔
Aysebkr Hanımlar bn gebe okuluna gitmiştim bize eğitim veren ebeler hiç emzik kullanmamaya çalışın dedi. Sağdığınız sütü bile kaşıkla vermemizi önerdiler. Bn emziği kafamdan attım. Umarım kullanmam gerekmez
Nursem rmysaa06 cam olanları ilk etapta biz yardımcı olucağımız için ağır olmasının bir önemi yok diye düşünüyorum. En ufak boyları ideal. Daha sonra ise çocuğun tutma refleksi geliştiği için tek başına kırılma nedeniyle cam zaten kullanılmaz
Nursem Başka yere yaptığım yorum burayada gelmiş. Sizin dediğiniz emzik evet ağır tamamen slikon olup ayıcıklı olandan görüntü olarak hoş dursada evet yüzde çok kaba duruyor