Slvi38 31 haftalık hamileyim ve b12 coooook düşük oldgunu öğrendim bugün bir sıkıntı olur mu başında geçen var mı lütfen
minikkuzummmm Slvi38 hamilelikte hiç bilmiyorum ama normalde çok fazla unutkanlık ve üşüme yapıyor bence bebekle ilgili hiç bir sıkıntı olmaz fakat sende bir kaç belirtisi olabilir, bebiş çekmiştir sendekileri sana kalmamıştır 🌼
Attent Slvi38 canim hazirandan beri b 12 inesi oluyorum cok düşük cıktı 145 cikti benim doktor ine dodex verdi suan 780 cıktı sukur eger dusuk olursa bebekte zeka geriliği ve annede erken bunama unutkanlık ypar dedi 7gunde 1 ine oluyorum ben
egesmom Slvi38 iğne iste canım ben en başından beri kullanıyorum acısız beş saniyede mis önce haftada bir kullanıyordum şimdi ayda bire düştüm bebeğe zararı yok
Slvi38 minikkuzummmm 😘 bendeki etkisini cok cektşm yanı unutkanlık sinilirlik gerginlik baş dönmesi hepsini yaşlısının ama bebeğe inşllh zarrı olmamıştır zaten çok stresli geçmiyor kafaya takılmakta gerılıom eşime catıp duruom😔
Attent minikkuzummmm b 12 vücutda az olması hamile bayanlarda bebeğe cok zarari var bilimsel olarakda bu ispatlanmış bebekte zeka geriliği yapiyor
minikkuzummmm Slvi38 burda da hiç yaşayan bilgisi olan yok mu acaba size yol gösterse, bı nettende araştırın isterseniz🌸
Vuslat23 Bendede vardı cıger yedım bıde yesıl yapraklı tukettım roka tere marul bıde yesıl mercımek balık 1 haftada tekrar tahlıl verdım dr ne yptnz kısa surede duzelmıs dedı
Slvi38 Vuslat23 iğne falan kullandınız mı ben çok halsizlik var güçsüzlük var baş dönmesi çok düşük çıktı iğne olablir dedi sağlık ocağı ama doktorda 32 şişen sonra hap falan olmaz dedi napacam bilmıom
Vuslat23 Slvi38 banada dıl altı solgar dı sanırım ilaç al dedı o cok etkılıymıs yada iğne , ne olsada katkı vardır dıye almadım kullanmadım kendım yıyıp içip atlattım sızde oyle yapın
Slvi38 Sizlerde çok geçmiş olsun inşllh sağlıkla gelir Benin’lerimiz ben çok stres yapımı takıp duruom kafaya
minikkuzummmm Attent bende şu anlık bir sıkıntı yok ama ben hiç balık yiyemiyorum kendimi bildim bileli, o yüzden çok endişeliyim
Attent Slvi38 ben 36+3 haftamdayim gecen hafta saglik ocagindan kan verdim baktirdim 780 olmus bin olana kadar devam dedi doktor senin cok düşük doktorun sana acil b 12 takviyesi yapmasi lazm ama