Aylinada35 Kızlar şimdi doktordan geliyorum bebeğim ters duruyormuş sezeryan yaparız korkulcak bir durum yok dedi bu durum başına gelen varmı tedirgin oldum biraz 😔
Alperefet Aylinada35 kaç haftalıksınız benimki 36 da yine ters dönmüş bir önceki kontrolde baş aşağıydı, tekrar dönebilir dedi bilmiyorum artık
Minnak_annesi34 Aylinada35 benimde tersti 39 da sezeryan oldum haftam vardi ama kilosuda fazla oldugu icin dönmesini beklesek bile kilodan dolayı yine sezeryan olurdum neden korkuyorsunuz peki yardımcı olayim size varsa sorunz alayim
Aylinada35 Dilara8228 31+1′im doktor bu saatten sonra dönmesi biraz zor dedi. Ben her halükarda sezeryan olcam zaten ama korkuyorum ters durması kotu birşey yaratır mı diye
Ada34 Alperefet arkadaşımında sizin gibiydi 38de tekrar kafa aşağı döndü yani hiç belli olmuyor bu işler merak etmeyin 👍🏻
Asx Aylinada35 bizim de ters sezaryen olcak. Doktorum sadece yürüyüş ve yorulma konusunda uyardı ağrı olursa bebeğin ayakları sıkışıp kalça çıkığına sebep olabilir kendini bu dönemden sonra yorma dinlen dedi
Lutfs28 Aylinada35 korkma banada öyle demişti doktor ters donmesi zor bu saatten sonra 36 haftalıkken başı aşağı bile inmisti şuan 39+4teyim bekliyirum her an gelebilir
Aylinada35 Minnak_annesi34 sezeryan dan hiç korkmuyorum aslında ama hani ters ya kotu bir etkisi olur mu bebeğime falan diye
Minnak_annesi34 Aylinada35 yok canim.olmaz niye olsun onun daha iyi olmasi icin seseryan olacaksın hic öyle düşünme son zamanlarinin tadini cikart sev bebegini mutli olun az kalmis şükur 🥰
Zynp63 Aylinada35 ben zaten sezeryan olacaktım ama bende dün öğrendim ters dönmüş bebeğim 38+3 üz şuan
Aylinada35 Zynp63 doktorum korkulcak bir durum yok dedi benim kız kardeşim de sezeryan oldu bebek tersti de insaniz işte tedirgin oluyoruz
Zynp63 Aylinada35 birşey olmaz cnm zaten bu kadar insan zorunlu sezeryan oluyorsa çoğu bebeği ters diye