Tugba3866 MerveGlvern sampuan sebamed aldim deterjan konusunda hala karar veremedim herkes cok farkli şeyleri beğeniyor buda kararsizliga sebep oluyor en cok duydugum dalanroxy ve unibaby.
Dmn-rumeysa81 Daha önce unibaby ve sebamed denedik ama hepsinde katkı maddesi var en son Ersağ Bebek şampuanı ve deterjanlarında karar kıldık.
Gulkar MerveGlvern şampuan banyo köpüğü bebe yağı pişik kremi sebamed aldım deterjan roxy sabun ve üni yumusatici
Susamtanesii MerveGlvern hepsini unibaby aldım tüm bakım ürünleri deterjan şampuan hepsi :) sadece sabun ve pudra dalin aldım çünkü unibaby yoktu
Susamtanesii mervesila1 özel bölgeye evet bende duydum ama Ağustos bebeği olacağı için koltuk altında vs zararı olmaz diyorlar :) bu arada teşekkür ederim
Didtas Thesra bende çatlak kremimi falan ordan aldım da bebek için de baktım mustelaya uygundu ama emin olamadım orijinal geliyor değil mi onlarda ☺️
Bhrygz Şampuan,bebek yağı,pişik kremi,vucut yağı ve sabunu sebamed aldım.kokusu ferah bitkisel ve en önemlisi ph seviyesi vucutlarına uygun.Detarjan olarak unibaybi aldım hoş ve hafif kokusu var
Merve1996 MerveGlvern bizimki daha doğmadı ama 33 hafta bitti sayilir bende dalin le yikadim kiyafetleri mis gibi kokuyor 😊😊