Nur_sen MerveGlvern deterjan unibayb aldım şampuan vs de mustela veya sebamed diyorlar ama bende henüz almadim. İlişeyim şuraya bana da fikir olur
Thesra MerveGlvern Şampuno mustela yenidoğan konak önleyici köpük şampuan aldım bebeğim 4 aylık oldu daha yeni bitti dererjanınıda uni baby kullanıyorum
Pinarsalih MerveGlvern bebek şampuanı sebamed i öneririm ben onu aldım deterjan da unibaby mavi renk ve kokusu da çok hafif çok gğzel
Zeykem Vucudu ıcın ne alıyorsunuz hanımlar ben dalin sampuan aldım unıbaby bebek yagı aldım ayıcıklı o vucud sungerınden aldım ama vucuduna ne surup sabunlucaksınız?
BuFi2012 Zeykem vücuduna ilk aylar sünger sürmeyin ellerinizle temizleyin diyorlar. Teni hassas olduğundan bebişin
seymen MerveGlvern Yumuşatıcı almadım canım. İlk yıkamayı yumuşatıcısız yaptım. Dalin iyi güzel kullananlarda problem görmedim çevremde.
Merve1996 MerveGlvern bizimki daha doğmadı ama 33 hafta bitti sayilir bende dalin le yikadim kiyafetleri mis gibi kokuyor 😊😊
Rumeysazehra MerveGlvern ilk zamanlar bize hiç iyi gelmedı sampuanı da sabunu da . 6 aydan sonra pek zararı olmadı ama . Deterjanı da pek guzel yemek lekesı cıkarmıyo uzun programda bıle .
Hira MerveGlvern johnsons baby ve nivea şampuanı 👍🏿 Deterjanda chicco mükemmel ❣️ Eğer chicco bulamazsam bingo soft alcam. Bende uni baby i hiç beğenmedim 😣
Nilemyus Hira evet bende nivea kullandım oğlumda şimdi doğacak oğlumada nivea alcam.çamaşırları için sabun tozu dalin yumuşatıcı.
fk54 Hira uni baby ve dalin karıstırtım dalin yıkama uni yumusatıcı mis gibi kokuyor iki aydır hafif ama kalıcı
Demir MerveGlvern İçinde sls olmaması gerekiyor.Ben mustela aldım tüm bakım ürünlerini.Çok iyi diye bildiğimiz sebamedin içinde bile sls var.(Sodyum lauril sulfat )
didemm Demir ayni sey dalinde de var malesef 🙁 ustelik ustunde sls icermez diyo icindekilere bakinca orda yaziyo 😧😤