Morvy merymm44 benim doğumum 2 eylül henüz ben bile öğrenemedim iki haftaya inşallah bu arada 14+1 haftalığız😁
Sevoo18 @Bebegim0101 bende 6 haftalığım hiç bi belirtim yok diye korkuyodum ama şükür dün keseyide içindeki minnacık bebişide gördü doktorum şükür doğumda 30 ekim görünüyo şimdilik 🙏🏻 Doktora gittinizmi bebeği görmek için
Bebegim0101 Sevoo18 keseyi gordum cnm 5 haftalıktım,sali gunu 7 haftalik olacam randevum o gun insallah goruruz
merymm44 minikprensimmm123 hayır yok minikprensimmm123 şuanda yok biraz yorgunlun his ediyorum kendimi sadece
Ozlemm35 minikprensimmm123 çok şükür bulantım yok 🧡 ama bel ağrım oluyor ara ara kasıklarıma vuruyor göğüslerim şiş , acayip gaz var .. sizlerin nasıl geçiyor
minikprensimmm123 Ozlemm35 Aslında benim Bi kaç gün öncesine kadar kusmam vardı ama şimdi kusma nadir bulantım hafifledi
Ozzzzz_ Ozlemm35 benimde çok gaz sorunum var 8+3 üm 8+1de gittiğimde karnımdan göremedi gazdan dolayı 🤦🏼♀️ Alttan muayne oldum şeninde öyle mi vanım neden karnımdan net göremiyor ki
Dilara0 Bebegim0101 evet az önce gördüm hastaneden geliyorim minnacikti🤭 miğde bulantısı kasık ağrısı ve göğüs ucu ağrısı cnm
Gozdenur1334 Bebegim0101 inşallah canım aynı ilerliyoruz demek ki seninle irtibatta kalalım istersen :)
Bebegim0101 Dilara0 bende hic belirti yok🤷♀️🤷♀️ oglumda ölüyordum mide bulantisindan,sali gununu iple cekiyorum.sizinde gozunuzaydin olsun insallah aag saglim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim🤲🤲 kalp atisi varmiydi buarada