Nilp7 9+4 um ekim 2 gözüküyor ama sanki suan hamileyim ama değilim gibi ne zaman kıpırdanmalar olacak acaba 😍
merymm44 Nilp7 aynen bende öyleyim hiç bir uyku bas ağırdı kusma yok ama karnımda ara da nadıren bir sızı his ediyorum iki tarafımda
Momy11 erve_ sizinle aynıyla sanırım 😇 keseyi ve bebeği görebildiniz mi m.ettim bende p.tesk gidicem gormeye
Gozde2019 erve_ merhaba keseyi karından bakarak görebildi mi? Birde bebegin kalp atımını görebildiniz mi? Kalp atış sesini Duymaktan bahsetmiyorum kalp atımını görmeyi kastettim ikisi farklı seylermiste ?? ☺️
Denizzz5900 Nn06 ay çok güzel ya bende çok heyecanlanıyorum o güzel sesi duymak için devletemi gittiniz acaba
Pnrozbek Uygulamaya göre bugün tam 6 olduk ama daha kese görünmedi yarın randevumuz var bakalım inşallah 🥰
Bebegim0101 6+4 günlük hamileyim,dogum 25 ekim gozukuyor acaba bu haftada olup belirti yasamayan varmı benim gibi,bebegi gormedik daha
Gozdenur1334 Bebegim0101 bende aynıyım herhangi bir belirti yok uykusuzluk çekiyorum sadece benimde 26 Ekim gözüküyor nasipse
mavili123 Bebegim0101 ben de sizin vaktinizin civarındayım ama tüm belirtileri yaşıyorum neredeyse, inşallah bebeğiniz sağlıklı olsun da belirtisiz olmak size rahatlık sağlasın.💕
Zehra_zhr Bebegim0101 Aynıyız bende haftayatekrar gideceğim. 7-8 arası umarım kalp atışlarını duyarız.
18minacns Merhabaa kızlar sağlıkla hayırla kucaklarımıza almak nasip olsun inşAllah bende 8+2 ekim annesiyim kısmetse 2. Bebeğim ❤️
merymm44 minikprensimmm123 hayır yok minikprensimmm123 şuanda yok biraz yorgunlun his ediyorum kendimi sadece
Ozlemm35 minikprensimmm123 çok şükür bulantım yok 🧡 ama bel ağrım oluyor ara ara kasıklarıma vuruyor göğüslerim şiş , acayip gaz var .. sizlerin nasıl geçiyor