Aryamliya Bsmlh tamam canim haber ederim gecen sordugumda degeri soylemedi suyun az ama riske girmedigi surece sıkı takip edecegiz riske dustugu zaman alacagiz dedi
Ozlemms35 Aryamliya okudum kuzum benim dee suyum geliyor 29dayım daha erken dogum riskim var sende bana et nolur
Aryamliya Ozlemms35 Allah razi olsun canim benim Rabbim sabrimizin mukafatini versin evlatlarimizi bize bagislasin zamaninda sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin Allah seninde yardimcin olsun insallah hayirlisiyla doguma kadar suyun ve bebegin dayansin 🤲
Aryamliya Ikizdeniz Allah razi olsun canim amin insallah hayirlisiyla 🤲 Allah kimin ne duasi varsa kabul etsin
Aryamliya Bsmlh canim simdi Dr dan ciktik suyum ayniymis ama nts de hareketleri cok az cikti yarin tekrar nts ye girecegim yine hareketleri az cikarsa yarin doguma alcak 😭
Bsmlh Aryamliya aaa ama hareketlerı az diye neden alıyor suyun kaç sordunmu tam kaç günlük uyumu haftası nasıl
Aryamliya Nisanannesiii sagol canim sabah ac karnina gel dedi bugun 2. Nts de cikolata ve visne suyu ictim o sekilde cok az hareket gozukmus