Busrasener43 Aryamliya okudum canım allah kabul etsin 🤗sende dualarında benide unutmassan çok sevinirim
Aryamliya Busrasener43 Allah razi olsun canim ederim tabi Rabbim tum hamilelerin yardimcisi olsun cocugu olmayan kardeslerimizede hayirli saglikli evlatlar nasip etsin 🤲
Busrakerem Aryamliya okudum kuzum allah yavrunu tam vaktinde saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲🤲
merymm44 Aryamliya canım okuyum dua etim sana rabbim kabul etsin sende bana edermisin rabbim gönlüme göre versin inşallah
Aryamliya merymm44 Allah kabul etsin canim Allah razi olsun ederim tabiki gonlunde yatani rabbim sana nasip etsin insallah🤲
Akrepbebek Aryamliya okudum canım. Inş erken doğum yapmazsın.Bebegini sağlıkla kucağına alıp buyutursun inş
Mihrialtntas Aryamliya okudum canım Rabbim yardımcın olsun Rabbim erken doğum riskini azaltsın inşaAllah zamanında sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah🤲🏻🌸
Bsmlh Aryamliya korkma canım mutlaka bana haber ver degerını sor bak benım 1 kaftanda 3,51 kaldı ama moralım hep yüksek bu saatten snr fazlalaşma olmaz 29/30 dan snr fazlalaşma yok biz elimizden geldiğince olan için su içelim🤲
Aryamliya Bsmlh tamam canim haber ederim gecen sordugumda degeri soylemedi suyun az ama riske girmedigi surece sıkı takip edecegiz riske dustugu zaman alacagiz dedi
Aryamliya Bsmlh canim simdi Dr dan ciktik suyum ayniymis ama nts de hareketleri cok az cikti yarin tekrar nts ye girecegim yine hareketleri az cikarsa yarin doguma alcak 😭