Yeliz123 Ayni gün doğum yapmışiz sizinle bende epidural sezeryanla bebegimi kucagima aldim.. allahım bebeklerimizi saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Gfrn Sebnem44 Allah sağlıklı huzurlu upuzun seneler nasip etsin canım Bebeğinle beraber.Lavman neden yapıldı ben onu anlamadım hep yapılıyor mu bende spinal sezaryan istiyorum bana da mı lavman yapacaklar :(
Annee 39+1 hafif hafif vuran sancılar haricinde hala bir belirti Yok kızlar pek nazlı herhal 😍 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğluşunuzu ☺️
Sltn Cok duygulandım ne güzel anlatmışsın rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin🤗rabbim bizede hayırlısıyla yavrularımıza kavusmayı nasip etsin.
Zeykem Sebnem44 yazıyı okudukdan sonra doguuma kosarak gitmek ıstedım. allah bızede tattırsın ınsallah yarabbım..
FM400417 Allah size bağışlasın 🙏 çok duygulandım bizimkide bian önce sağlıkla doğsun inşallah. Bende anlatacağım günün gelmesini çok istiyorum
Nergs199 Sebnem44 çok güzel anlatmissiniz okurken ağladım .şimdi de Bn okurken bana kndi doğum hikayemi buraya yazmak hayal gibi geliyo .ınsallh isteyen herkese nasip olur bu tarifi imkansz duygular .Rabbim analı babalı büyütsün bebeğinizi 😊
CerenErenAnkarali Sebnem44 yaa gözlerim yaşardı inan ben doğumdanda korkmaya basladım napıcagmı bilemyorum ya
Ozlem6161 Sebnem44 okurken ağladım çünkü o duyguyu ilk oğlumun Doğumun da yaşadım aynısını gördüm bebeğimi ağladım o an aklımdan gitmiyor hiç