Sebnem44 05.06.2018 benim dünyamdaki en güzel günüm☺ burada hergün heyecanla doğum hikayelerini okur, Allah'ım bir gün bana da nasip olacak mı diye düşünürdüm hep... çok şükür Rabbime banada nasip etti bu duyguyu. RABBİM burada isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah💕💕 39+3 te yaptım doğumumu, normal şartlarda en geç ayın 12sinde olacaktı ama bebeğimin hareketleri bir haftadır çok azalmıştı. Pazartesi kontrole gittik doktora bunu söyleyince hemen tekrar çatıya aldı, açıklık varsa hemen doğuma alıcam yoksa da yarın suni sancı vericem dedi. Açıklığım hiç olmamış açıklığı geçtim bebeğin kafası tam olarak kanala bile girmemiş. Biraz iri kafamız maşallah🤭 pazartesi günü hazırlandım gece heyecandan yatamadık falan neyse sabah olduuu... hastaneye gittik tabi ben hala inanamıyorum doğuma gittiğime sabah 9da verdiler sancıyı öğlen 12.30 1 e kadar çektim sancılarım kuvvetliydi 3 dakikada bir oluyordu. Doktor nstye baktı bebeğin kalp atışları ostnin altına düşmüş yani sancıları fazla kaldıramadığından yavaşlamış... ben bunu duyunca çok korktum tabiki. Neyse tekrar çatıya aldı beni ben dedim kesin açıklık olmuştur hiç bir açıklık olmamış doktor biraz zorladı bakarken canım yandı hatta açıklık olmadığı aşinaydı. Doktor seni hemen sezeryana almamız lazım ama normal diye diretirsen bebekte risk %90 dedi. Nerdeyse 10 aydır normal doğum düşünen ben bi an yıkıldım. Ama asla ve asla bebeğimi riske atamazdım. Beni hazırladılar lavman yapıldı giydirildim bonemi taktılar falan en sonda tekerlekli sedyem geldi o an çok değişik bir an annem eşim ailem yanımda beni ağlama tuttu. Çok duygusal bir andı. Aylardır kan vermek için laboratuvar katına inince gördüğüm doğumhane ve ameliyathaneye beni götürüyorlardı... bindik asansöre. Herkes bi tuhaf tabi... ameliyathaneye gireceğim esnada herkesten helallik istedim, oradan ağlayarak ayrıldım. Eşimde girdi doğuma. Ben epidural yaptırdım. Normal olsaydıda prenses doğum yapacaktım zaten. Beni hazırladılar iğnemi vurdular sonda taktılar falan... sürekli tansiyonum ölçülüyor, uyumamaya çalışıyorum bana bişeyler yapıyolar farkındayım ama acı hissetmiyorum okadar hızlı olduki. Bana ameliyatın başladığını söylemediler. Anestezi uzmanım şimdi karnında biraz baskı hissedeceksin dedi onu fena hissettim ve ne duyayım... Yarabbim... onun sesi... Aylardır meraktan içimin gittiği...evladımın sesi... çok güzel bir an ya anlatamam size. İnanamıyorki insan. Doktor diyor maşallah boyu çok uzun, sana çok benziyor bunları duymak okadar keyifliki. Eşimde çok güzel diyor kel kafalı diyor☺☺☺ onun heyecanıda okadar tatlı ki.. soruyorum iyi mi nasıl sağlıklı mı kaç kilo... bir sürü şey bir anda dirildim resmen 😁 sonra bebeğimi azıcık temizleyip yanağıma doğru getirmediler mi Allahım nefesimi tuttum ki nefesi kesilmesin ama nasıl bir ağlamak benimki... bana dokununca o sustu ben ağlamaya başladım... sonra aldılar oğlumu götürdüler aklım onda hala benimde dikişlerimi tamamladılar falan filan derken bugün 6. Günümüz. Ağrı sızı oldu, sütsüzlük oldu, meme uçlarım yara oldu, uyku uyumuyorum ama hiç biri benim zerre umrumda değil. Çünkü o öyle bir duygu ki herşeye değer...Çok uzun oldu elimden geldiğince kısa kesmeye çalıştım ama tarifi imkansız bir duygu olduğu için en kısa özeti bu olsa gerek... hakkınızı helal edin... Rabbim buradaki tüm hamiş arkadaşlarımı sağlıkla kurtar, bebek isteyen arkadaşlarımada hayırlı sağlıklı evlat nasip eyle🙏🙏🙏 Ben bebişimi emzirmeye arkadaşlar, sağlıkla kalın💕💕💕☺☺☺
Nihanozturk Sebnem44 saglıcakla büyütün inşallah darısı bize 39+2yim hala bi belirtim yok bende sizin gibi normal istiyorum ama bakalım hayırlısı 😊
Carsaflianne Sebnem44 ilk defa bi yazida bu kadar duygulandim Rabbim evladina sizinle gecirecegi hayirli imanli uzuuun omur nasip etsin insallah darisi hayirlisiyla bize olsun Rabbim hic bir kadini bu mucizevi duygulardan mahrum eylemesin 😍
TugcEsila Canim allahım uzun ömürler versin hayırli bir evlat olsun maşallah size 😇 valla okurken duygulandım aktı gözlerimden 🙈 dedigin gibi ; Allahm hepimize bu son duyguyu yasamayı nasip edip kolaylıkla kurtarsın evlatlarimizi sağlığiyla kucagımıza almayı nasip etin insallah 😇
ZeynepDemiraglar Sebnem44 Çok duygulandım Okurken Bizede nasıp etsın rabbım dogum hıkayesi yazmayı rabbım saglıklı analı babalı büyütsün inşallahhh 🙏🙏Gozunuz aydın olsunnn
Esrahalil Sebnem44 allhım ne güzelbi duygu çok güzel anltmşınızn rabbim bekleyen herkeze sağlıklı sıhhatlibi şeklde kucagımıza almayınasip etsin bende 39+2 bekliyorum hayırlısı
1072PINAR Sebnem44 ağlatıyorsunuz beni yemin ederim 😢o ilk an hissettikleriniz çok güzel ❤️Rabbim analı babalı büyütsün inşAllah🙏🏻
Alyamelekeren Sebnem44 ayyy nasıl ağlattın beni ya rabbim sana bağışlasın inşallah darısı da bizlerin basina
Bhrsaki Maşaallah yaa ne kadar güzel anlatmışsınız duygularınızı Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin insaEllah 🌹🌹
HlyaSinanAk Sebnem44 Allah anali babali buyutsun darisi bizlere insallah🤗🤗 bende 05. 06 dogumluyum ondan dikkatimi cekti 😍😍
Muhsinecahit Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 darısı bizim başımıza 😊 çok erken şu an 17 haftalığım ama göz açık kapincaya kadar 17 haftaya gelmişim bundan sonra si da geçer inş bi sıkıntı olmadan 🙏