Betuledem Mnwr 2 aydır kesintisiz 3 öğün kullanıyorum, bu dediğin hiç olmadı. Hamileliğin başında 3 ay da sabah akşam olarak 2 öğün kullanıyordum, sadece uyku hali, sersemlik yapıyordu. Şimdi o etkiler de kalmadı.
havvakaratas_09 Mnwr 3 öğün birde ben bir öğün kullandım ağız yoluyla kullandım sersemletti sonra bir duydum vajinadan alınıyormus doktoruma danıştım kullan dedi yan etkisini görmedim o zaman
Nebos Mnwr bende günde 3 kez 200 mg kullanıyorum dediginiz gibi aniden bi sarhoşluk geliyor aniden bi uyku çöküyor :) bunlar da sıkıntı yokta bazen şiddetli baş dönmesi yapıyor ayakta duramıyorum ama ara ara tabi ama hiç ellerde titreme yapmadı şükür
Mnwr Betuledem bende sarhoşluk yaptı resmen uykum anlık geliyodu ona katlanıyordm ama bu parmak hareketi sinir bozucu doktora ulastım 2 öğüne düşürdü
Hahahh12 Bende günde 3 defa kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum bi kere el titremesi oldu gecti tedirgin olma dinlen az geciyor 😊
Mnwr Hahahh12 dün geceden beri gecmedi ve bu istemsiz hareketler ciddi yan etki katedorisindeymiş arastırdım biraz sarhoşluk halini sevmiştim aslında 😂 ama bu titreme sinir bozucu
Mnwr Nebos benim progesteron seviyem normaldi kanama için basladı belki birden yükseldiği için bu şikayetleri yaşadım
Mnwr Hahahh12 evet kanamam oldu hatta bir prca düşürdüm bebek değil dedi doktor kese mevcut dedi daha cok yeni 5 haftalık işler biraz karısık benim kesenin yerleştiği yer sıkıntıymıs ters yöne büyürse rahmi yırtar dedi en ufak ağrında hastaneye git dedi
Mnwr Hahahh12 amin inşallah 5 bucuk yıllık evliyim bu 5. gebeliğim 2 si kimyasal gebelik oldu 2 sininde kalbi durdu Bunda da böyle sıkıntılar var artık zorlanıyorum
Nebos Mnwr Rabbim mübarek cuma günü yüzü suyu hurmetine evladını sana bagislasin inşallah Allah yardımcın olsun
Mnwr Hahahh12 sıkı takip edilecek kesenin yeri hoşlarına gitmedi 4 tane doktor inceledi. Ağrı kanamada hemen gel dediler gönderdiler eve. Yolk sac olusmus bu biraz sevindirdi dünkü kontrolümde yoktu çünkü. Bu seferki sınavımda buymus deyip dua ediyorum rabbim hayırlısını versin