Endo Nur1401zx bende de var canım doktor ameliyat önermedi tüp bebeğe yönlendirdi tuttu çok şükür ama şöyle oldu ilk taze transfer yapıldı kimyasalla sonuçlaandı meğer bu kistler rahmi etkliyorumş salgılarıyla sonra 3 ay iğneyle geçic menopaza girdim hatta kistin biri 3 cm küçükmüştü bu 3 ayın sonunda transfer yaptık tuttu sen iyi br tüp bebek doktoruna gt sana tvsiyem hatta hastaneninden önemi var ben fakülteye gittm profa şu anda takibime orda devm ediyorum ameliyat rskli yumurta rezervini etkliyor mutlka eğer kstin durumun göre tüpü de alabliyorlar bu yüzden beni de amelyat etmediler kaldı ki zaten tekrarlıyor
Tugba-math Nur1401zx benimde 7,5 cm çikolata kistim vardı hamile kalamazsın dediler 35 haftalık hamileyim, bende de şöyle bi durum var hangi doktora gittiysem gebelikte erir dediler ama aynen duruyor, doktorum sezeryanla almayı düşünüyor kisti de
Nur1401zx Tugba-math ama, benım ıkı yumurtalıkta 2 yıl oldu umudum tükendi Allah kimseyi evlatlar sınamasın insallah senin iki yumurtalık mı
Tugba-math Arelinannesii peki kistiniz gebelikle eridi mi,bende de aynı şekilde oldu ama kist duruyor 35 haftalık geveyim ,sezeryan yapıp onu da almak istiyor doktorum çünkü çok ağrı yapıyor normal adet dönemlerim de
Tugba-math Nur1401zx bir de kistin olduğunu farkedince bi doktor bana ilaç vereyim kullan erisin dedi ama bi iki yıl kısır yapar seni dedi hormonel dengeyi bozuyormuş ilaçlar,ben onları kullanmadan direk korunmadım ilk denemede hamile kaldım kime gittiysem şaşırdı hatta ultrasonda bebekten önce kist dikkatlerini çekiyor.
Nur1401zx Kızlar dua edelim birbirimize gercektn o kadar kotu bir kist ki hayatımızı etkiliyor Rabbım isteyen herkese bizlere nasip etsin ınsallah cumanız mubarek olsun derdi veren Allah dermanınıda verırmiş 🤲💙
Tugba-math Nur1401zx sol yumurtalıkta benim, Rabbim inşallah nasip eder size de umutsuz olmayın Allah yardımcınız olsun
iki_can Nur1401zx ben de korunmuyordum üç yıl hamile kalmadım adet ağrılarım çok oluyordu. Meğer endonetriozis varmış. Operasyon geçirdim hatta çok diye ikinci olman gerekiyor çocuk istersen dediler ve ikinci ameliyatı olmadan hamile kaldım. Doktor ameliyat sonrası menopoz ilacı verdi adet olmadım üç ay. İlacım bitti almaya üşendim. O ara hamile kalmışım. Doktorda şaşırdı hatta ameliyat sayesinde oldu. Sonra kızım daha 1.5 yaşındayken tekrar süpriz hamile kaldım 😆 şimdi her ağrısı olana nolur doktora gidin diye yalvarıyorum resmen çünkü ben bilinçsizdim ve bilmiyordum çocuğa engel olduğunu
Nur1401zx iki_can masallah😊 peki kıst amelıyatı nerde oldunuz daha sonra tüp bebek mi oldu ameliyat yumurtalıgı bozmaz mı
iki_can Nur1401zx Almanya’da oldum şans eseri Türkiye’de belki 10 doktora gittim kimse çözüm bulamadı bilemediler bile. Kapalı ameliyat oldum. Tüp bebek olmadı çünkü kanallarım bile tıkanmış hepsini temizlediler. Hersey düzeldi sonrasında. Üç ay sonra süpriz hamilelik oldu. Hatta kistler idrar torbama kalın bağırsağımı sarmış. Doktor ameliyatta görürüz demişti zaten. Kolonoskopi fln yapmamız lazım dedi hatta ondan sonra ikinci ameliyat çünkü tehlikeli dedi. Ama çok şükür gerek kalmadı hamilelikte hepsi temizleniyormuş 😊 inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz Türkiye’de bir doktora gittim doğumdan sonra bana yine iyi çocuğun olmuş ikinci zor dedi ama onda da plansız hamile kaldım. Ameliyatla temizleniyorsun çünkü. O korkunç ağrılarım da geçti. Şimdi regl olunca farketmiyorum bile
iki_can Nur1401zx bu hastalık asla çocuk olmamasına engel değil hiç canını sıkma yeter ki Doğru bir doktoru bul zaten çoğu kasımda olan bir şeymiş
Mom084 Nur1401zx umudunu kesme arkadaşım tek yumurtalık ve diğer tarafı çikolata kisti ile hamile kaldı. Kafadan silip stresi bıraktığın anda oluyor. İyi bir Dr ile takip ol Allahım nerde varsa tez zamanda hayırlı haberler versin inşallah
Aycicegim Nur1401zx bende 3 yıllık evliyim aynı şeklide sağ sol çikolata kistlerim var yumurtalıklarımda rahmin arkasındaymış 2 yıldır denıyoruz ne yaptıysak olmadı alternatif tıp tedavıler hsg çatlama iğnesi vs vs. artık tüp bebeğe başladık herşey nasip 🤲🏻
eminedlmnn Nur1401zx hiç öyle düşümme bende hem 2 cmlik normal kist hemde yumurtalıklarda polikist vardı. Şuan hamileyim ilk denememizde oldu diyebilirim biraz bekle olumlu düşün herşeyin bir zamanı var bazen cidden o zaman gelmeyince olmuyor. Adetin düzenli miydi bu arada
mavis24 Nur1401zx çikolata kisti denilince tüylerim ürperiyor o kadar acı cektim ki o lanetten 5 sene çektiğim agrılardan ölmeyi istedim her adet olduğumda hayatımı mahvetti çocuk tedavisinden çok Allahım bu agrılardan ne zaman kurtulucam diye dua ettim malesef hiç çözümü yok çoğu kişi kendiliğinden hamile kalabiliyor ama çoğu insanda tedavisiz mümkün olmuyor benim bagırsaklarımada yapıştı 5 sene doktor doktor gezdim kist dışında herşeyim çok iyiydi ama o lanet hamile kalmama hep engel oldu şuan 5 aylık hamileyim ama tedaviler sonucu ameliyatı kesinlikle önermiyorum yumurtalıklara aşırı zarar veren bi işlem kistlerim hala duruyo şimdide bebeğime zarar verir diye korkuyorum kistler düşük tehlikeside yapıyo malesef Allah yardımcınız olsun çeken bilir bu laneti
Tugcee17 Nur1401zx solda 4 cm çikolata kistim var . Polikistik over sendromum var aynı zamanda . Yumurta kalitesi arttırıcı ile 3.ayda hamile kaldım . Çikolata kisti hamile kalmaya engel değil 🙏🏻 İnşallah tez zamanda sizde güzel haber alırsınız 🙏🏻
eminedlmnn Nur1401zx o zaman sıkıntı yapmayın benim de düzenliydi doktor düzenli olduğu için hiç bir tedaviye de gerek duymadı zaten verse de ilaç ben kullanmazdım.
Bebeksum Arelinannesii ben de korunmadığım 2. Ayda hamile kaldım kesesini gördüğümüzde söyledi banada 20mm çikolata kisti var diye 🙈
Mlk8 Nur1401zx bende vardi ilk gebeligim oncesi ama ben kist olduğunu hamile kalınca öğrendim 7 ay denedik olmadı tam denemeyi bıraktık ve yeterince de istemediğimi sadece esim cok istediği için istediğimi farkettim aklımda hamilelik düşüncesini çıkardığım ay kendiliğinden hamile kaldim.ilk usg ye girdiğimde de kistım olduğunu öğrendim.allah nasip ettikten sonra oluyor bir de neden olmuyor psikolojisinden çıkmak lazım umarım en kısa sürede güzel haberleri alirsiniz🌸